Blogs

We stellen hier onze bloggers even kort aan je voor. Geregeld posten zij een stukje over hun belevenissen als jonge moeder. 

Wil je reageren op de blogs? Dat kan! Via het forum.

Onze bloggers

blogster-tienermoeders-julia-zwanger-20-jaar

Julia

Julia (bijna 21) woonde op Bonaire toen ze zwanger raakte. Na drie maanden zwangerschap kwam ze terug naar Nederland. Hier heeft ze een geweldige en liefkozende familie die veel voor haar over heeft. Julia woont bij haar moeder. In juni betrekt ze een eigen appartement. Elke week schrijft ze over haar leven als aanstaande moeder.

Lees de blog van Julia

Gabriela tienermoeder blog

Gabriela

Gabriela raakte zwanger toen zij 16 jaar was en werd op haar 17e moeder van Mason. Zij woont nog thuis met haar moeder, stiefvader, tweelingzusje, broer en halfbroertje. Elke week schrijft Gabriela over haar leven als jonge moeder van Mason.

Lees de blog van Gabriela

Ciska blog tienermoeders

Ciska

Ciska werd op haar 19e onverwacht zwanger. Ze kreeg geen steun van haar vriend maar besloot er in haar eentje voor te gaan. Nu is zij de trotse moeder van de inmiddels 8 jarige Nathanael. Om de twee weken schrijft zij een blog over haar leven voor tienermoeders.nl.

Lees de blog van Ciska

fiom-tienermoeder-amber

Amber

Amber is 18 jaar en zij heeft een zoontje van 9 maanden, Jay! Ze werd zwanger op haar 17e en ineens stond haar wereld op z’n kop.
Elke week schrijft zij over haar ervaringen als moeder op tienermoeders.nl.

Lees de blog van Amber