Keuzes maken

Hai!

De afgelopen tijd ben ik heel erg aan het nadenken over hoe ik wil dat mijn toekomst er uit gaat zien.

En daarmee bedoel ik vooral wat ik wil gaan studeren, waar studeren, wonen? Zoveel vragen heb ik en toch kom ik er maar niet uit...

Ik heb nog wel even de tijd gelukkig, want ik heb in mei twee examens op Havo niveau  (Engels en Economie) en volgend jaar doe ik op Havo niveau mijn andere vakken.

Maar daarna komt de vraag, wil ik meteen gaan studeren of een tussenjaar en fulltime werken?

Hoe ga ik alles regelen rondom Jay? Waar ga ik wonen of blijf ik bij mijn ouders?

Ik weet al sinds ik in de brugklas zit wat ik wil gaan studeren en dat is Eventmanagement. Het is een super brede opleiding en ook daarin weet ik al welke kant ik op wil, artiestenmanager of tourmanager. Maar met deze baan moet je heel erg veel reizen, tenzij je dit in Nederland wilt gaan doen.

En nou wil ik dit juist heel erg graag in Amerika gaan doen. En ik weet dat je voor het moederschap veel moet opgeven, maar dit is altijd al mijn droom geweest! Ik heb al heel wat opgegeven voor Jay en daar heb ik absoluut geen spijt van. Maar dit? Misschien kan en wil ik dat wel helemaal niet...

Ik denk dat ik gewoon heel erg goed voor mezelf moet gaan uitzoeken wat mogelijk is. Wat kan wel en wat kan niet? Want het gaat hier uiteraard wel om mij, maar ook om Jay’s toekomst. Hopelijk kan ik op school ook wat ondersteuning krijgen bij het maken van deze keuze, want dat is niet niks natuurlijk.

Tot volgende week!

XXX