Kennismaken

Dag allemaal,

Ik ben Ciska, 28 jaar oud en inmiddels al 8 jaar alleenstaand moeder van een mooie zoon; Nathanael. Op mijn 19e raakte ik plotseling zwanger. Ik woonde op dat moment in een begeleide woonvorm. Ik heb op heel veel plekken gewoond in mijn leven, maar dit was eigenlijk de eerste echte plek waar ik me echt fijn voelde en waar ik op mijn plek was. Een nogal onstabiel leven dat ik had, beetje bij beetje opgepakt en dan blijft je ongesteldheid uit, en bleek dat ik zwanger was.

Mijn ex wilde er niks mee te maken hebben, dus moest ik kiezen. Of ik haal het weg of ik ga er voor. Dit 2e heb ik gedaan! Niet dat het altijd even makkelijk is geweest, maar daar ga ik verder op in, in mijn volgende blogs. Op dit moment ben ik vooral bezig met vrijwilligerswerk, als mijn zoon op school zit. Ik zit in het bestuur van een speeltuinvereniging en binnenkort zal ik ook beginnen met Moeders informeren Moeders. Daarnaast speel ik zelf trompet, meer als hobby en zijn wij vooral heel druk met het voetballen van mijn zoon. 

Ik haal echt kracht uit het moederschap, ondanks dat het niet altijd makkelijk is. Zelf heb ik geen familie op wie ik kan terug vallen. Maar ik zou niets hebben willen missen dan de tijd dat ik moeder ben geworden. 

Tot de volgende blog!