Betrokken in beide families

10-04-2018 - Het zijn drukke weken de laatste tijd, vooral nu mijn examens dichterbij komen. Even nog goed leren voor de herkansingen om mijn cijfers op te halen. Het is nu echt van belang dat ik slaag! 

Vorig weekend was erg leuk. Mason heeft zijn eerste Pasen gevierd. Nou ja, voor zover hij het weet. We hebben Eerste Paasdag, lekker met de grote familie en aanhang, ontbeten en zijn even bij mijn opa en oma langs geweest, die we niet zoveel zien. Oma heeft even met Mason geknuffeld en daarna moest ik weer werken. Na mijn werk zijn we naar Dennis gegaan en hebben daar geslapen. In de ochtend stond er weer een heerlijk ontbijtje op ons te wachten. En Mason heeft heerlijk genoten van een danoontje. Ook zijn we die dag naar Mason zijn andere overgroot oma geweest. Ik vind het belangrijk dat Mason opgroeit met zijn familie om zich heen en betrokken is in beide families. Daarna hebben we lekker gegourmet en hebben zitten uitbuiken. Eieren zoeken kan Mason natuurlijk nog niet, dus dat wordt volgend jaar maar samen met zijn oom Brandon!

Ik merk dat Mason steeds meer contact aan het leggen is met andere mensen. Ook gaat hij iedereen steeds meer herkennen. Stiekem lachen wanneer hij doorheeft dat hij diegene al eerder heeft gezien. Ook kan hij al lekker brabbelen en af en toe gaat zijn stem de hoogte in. Dan lijkt hij net een meissie. Kruipen lukt nog steeds niet echt, maar alles op zijn tijd!

Ik vind het zo leuk om te zien dat hij met elke feestdagen een stukje groter is geworden en zich meer heeft ontwikkeld! Ik kan niet wachten tot de volgende feestdagen al deze jaren!

Veel liefs, Gabriela