Geslaagd voor havo en relatie voorbij

17-07-2018 - Het is al een tijdje geleden dat ik wat geplaatst heb. Inmiddels heb ik examens gehad, en ben ik geslaagd voor de havo! Enorm blij, opgelucht en trots ben ik. Eindelijk kan ik naar het volgende hoofdstuk in mijn leven, HBO verpleegkundige ga ik studeren.

Met Mason gaat het ook enorm goed, hij is inmiddels bijna 9 maanden en is een enorme lachbekkie. Heeft wat last gehad van zijn tandjes en spruw, maar dat hoort erbij. Hij groeit als kool, en aan vetjes geen tekort! Kruipen zit er helaas nog niet in, maar alles op zijn tijd. Wel racet hij de hele kamer rond in zijn loopstoeltje, erg hilarisch om te zien, minder fijn om het stoeltje tegen je aan te voelen botsen. 

Erg goed nieuws dus, maar ook minder goed nieuws. De vader van Mason en ik zijn al een tijdje uit elkaar. De band tussen ons is op dit moment erg slecht, omdat er teveel is gebeurd. Ik merk nu wel dat sinds ik er nu helemaal alleen voor sta, dat het erg zwaar valt. Ondanks dat het vakantie is, voel ik me erg alleen en oververmoeid. Alles vreet aan me, en de relatie tussen Mason zijn vader en mij vreet ook enorm aan me. Het is zo zwaar om sterk te blijven voor je kindje, wanneer je het gevoel hebt dat alles om je heen neerstort..

Deze zomer ga ik niet op vakantie, maar wil ik wel graag hele leuke dingen doen met Mason! Iemand misschien wat ideetjes ?

Tot mijn volgende blog!
Xxx

 

geslaagd-havo-blog-gariela-tienermoeders-fiom

 

 

blog-van-tierermoeder-jong-zwanger-gariela-fiom

blog-tienermoeder-jong-moeder-gariela