Koningsdag

Ik kan het na mijn Paas-blog niet laten om ook even een blog te schrijven over Koningsdag.

Ik heb er namelijk zo ontzettend veel zin in zeker omdat het de laatste dagen zulk lekker weer is geweest. Sinds ik Kaiden heb ga ik wel bewust op zoek naar dingen. Dit jaar is mijn doel de verzameling toet-toet auto's wat uit te breiden die de jongens hebben. Ook kijk ik altijd naar leuke kinderkleding. Op Koningsdag is alles toch een stuk goedkoper. Bij de Primark kan ik T-shirtjes halen vanaf 3 euro, maar met Koningsdag kan ik al dingen halen van 50 eurocent en dat scheelt. We hebben genoeg geld voor kinderkleding en speelgoed, maar toch is het altijd wel fijn om te kijken naar tweedehands dingen, want dat kan enorm veel schelen in de kosten. En de kids merken toch niet of ze met nieuwe kleding lopen of met nieuw speelgoed spelen of met tweedehands. 

Tuurlijk is het fijn als je alles nieuw kan kopen, maar ik wil de kinderen leren dat niet altijd alles nieuw hoeft te zijn om er gebruik van te kunnen maken. 
Ook ga ik op zoek naar een kinderpiano en een gitaar. Ik merk dat Kaiden ontzettend in muziekinstrumenten geïnteresseerd is en ik zou het wel leuk vinden om een miniatuurpiano en -gitaar te hebben voor hem.

Mijn tips zijn:

Ga lekker vroeg want dan zijn er nog niet zo veel mensen die buiten zijn, waardoor je enigszins erdoorheen kan komen met de kinderwagen.
Of ga niet met de kinderwagen en stop je kindje in een draagzak. Ik heb verder niet echt veel tips nog, want de laatste keren heb ik het naar mijn gevoel ook niet echt goed voorbereid.
Zorg vooral dat je gewoon veel plezier hebt. En als je dan een tas met spulletjes mee naar huis kan nemen is het gewoon mooi meegenomen. Je moet er niet te hard aan gaan trekken denk ik.

Ik wens jullie in ieder geval heel erg veel plezier! En ik heb er zin in!

Kusjes,
Sabine