Valentina Julia's blog

Valentina Julia blog Tienermoeders

Valentina Julia (23) woonde op Bonaire toen ze zwanger raakte van haar zoon, Jay-Dean (2). De vader van haar zoon vroeg haar om te kiezen voor abortus. Dit wilde ze niet. Na drie maanden zwangerschap besloot ze de hoop op een happy family los te laten en het ouderschap alleen te gaan dragen. 

Maart 2018 verhuisde ze weer terug naar Nederland. Zonder huis, zonder baan, zonder geld. Gelukkig kon ze enige tijd bij haar moeder terecht. 

Na hard zoeken, vele sollicitatiebrieven en gesprekken vond ze in april een baan waar ze voor langere tijd kon werken. In juni betrok ze haar eigen appartement en in september 2018 werd haar zoon geboren. 
Ondanks dat ze tijdens haar zwangerschap, onbewust, lang heeft gevochten tegen het feit dat ze zwanger was, ging op 6 september 2018 bij haar de knop om. Ze was moeder geworden en ze zou er vanaf dat moment alles aan doen om haar zoon een goede start te geven. 

Valentina Julia schrijft in haar artikelen over, zoals zij dat noemt, de ‘shit & the beauty’ van het ouderschap. Moeilijke momenten weet ze in haar blogs op een luchtige en vaak humoristische manier aan te kaarten. Maar wees niet bang, naast de artikelen over de moeilijke momenten schrijft ze ook over de vele mooie, leuke, bijzondere momenten van het ouderschap. 

Wil je reageren op haar blogs? Dat kan in het forum.