Verhalen

Verhalen lezen

Jong moeder ben je niet alleen. Zorgen over de zwangerschap of bevalling... Een huilbaby... Anderen maken het óók mee. Op deze pagina lees je hun verhalen. 

Jouw verhaal insturen

Je kunt ook je eigen verhaal op de site laten plaatsen. Stuur jouw verhaal in via het onderstaande formulier. Je verhaal wordt zo snel mogelijk op de site geplaatst. Let op: noem ook geen namen van anderen in jouw verhaal. Jij kiest ervoor om met je verhaal naar buiten te treden. De mensen in jouw verhaal misschien niet.
Zorg ervoor dat jouw verhaal minimaal een half A4tje lang is.

Anoniem je verhaal plaatsen, dat kan!

Bang dat iemand je herkent? Vertel ons dan dat je je verhaal anoniem op de site wilt of gebruik een schuilnaam of alias. Pas op dat door je verhaal jouw naam niet gemakkelijk te herleiden is. Door bijvoorbeeld je plaatsnaam te noemen of een instantie in jouw regio. Gebruik ook voor anderen in jouw verhaal een schuilnaam. 

De nieuwste verhalen worden bovenaan geplaatst. Als je op enig moment wilt dat je verhaal verwijderd wordt neem dan contact met ons op. 
Anderen kunnen niet reageren op jouw verhaal. Als jij dus een vraag hebt over iets, en je wilt tips en ideeen van anderen, zet dan een berichtje in het forum op de website.

 
Vul hier de naam in die je bij je verhaal wilt laten plaatsen, het mag ook een schuilnaam of alias zijn. Vertel je je verhaal liever anoniem, vul dan geen naam in.
Wij zullen je e-mailadres niet op de site plaatsen. We vragen het zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen als er vragen zijn over je verhaal.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.