Iris

Ik ben Iris & net 17 geworden!
Woon bij mijn ouders en zusje van 15 in een leuk huisje. Het begon allemaal toen ik 15 was ik deed de 3e klas van een super leuke school plots kwam er bij mij in de klas een op eerste gezicht leuke en lieve jongen. In April 2012 gingen we op kamp naar Barcelona toen hij in de bus plots ineens naast me ging zitten... hij wilde alles met me samen doen, maar voor hem mochten helaas de jongens niet de hele tijd bij de meisjes blijven. Na 5 dagen in Barcelona waren we zaterdags weer thuis :). Die maandag gewoon weer met veel plezier zoals altijd na school. Ik was nog geen 5 minuten op school toen Liam weer na me toe kwam, ik wist niet wat me overkwam ik werd ineens rood en het voelde als of ik verliefd werd op Liam.

Op 02 mei 2012 kregen Liam en ik ineens verkeringen het was zo raar ik had nog nooit verkering gehad. Het was 02 December 2012 we hadden 7 maanden verkering toen ik erachter kwam dat ik zwanger bleek te zijn... Mijn wereld stortte in...
Ik heb het toen gelijk mijn moeder verteld mijn vader kwam even later en ook die wist het gelijkt . Op 8 December 2012 had ik mijn Echo, ik was net 6 weken zwanger & had de keuzes "het kindje houden , abortus of mijn kindje afstaan gelijk na de geboorte...'' Tuurlijk wist ik helemaal niet wat ik moest doen , mijn vriend toen gebeld en hij was boos op mij en zei dat het niet van hem kon zijn... , Ik barste ik tranen uit waar was ineens die leuke en lieve jongen die ik juist nu zo hard nodig had??

Maandag 10 December ik ging weer na school , alleen toen met een minder vrolijke bui.. mijn vriendinnen wisten toen nog helemaal niks en was ook niet van plan het hun te vertellen nu al.... , maar schijnbaar wisten de vrienden van Liam het al op school :o... , hij was blij dat die vader werd.. Terwijl ik hem nu zo hard nodig had met mijn keuzes ik ben toen op hem afgestapt en gezegd ''dat ik het niet kon en een afspraak ging maken bij de dokter'' dat werd hem natuurlijk te veel hij gooide zijn spullen op de grond en gaf me een duw ik belande met mijn hoofd op de grond... iedereen schrok mijn vriendinnen waren woedend op Liam en scholden hem dan ook overal voor uit.

Ik werd opgehaald door me moeder en we gingen rechtstreeks door naar de dokter , ik had zo’n hoofdpijn. Ik werd nagekeken door de dokter, gelukkig had ik niks ergs alleen een dikke bult op mijn hoofd. Ook had ik toen een controle Echo om te kijken of alles goed was met de baby , en inderdaad alles was nog goed! Ik bleef 2 dagen thuis , toen ik op school kwam bleek dat Liam was geschorst en niet meer op onze school mocht komen! Een week na de ruzie op school met Liam , bleek ik een miskraam te hebben gehad met 7.2 weken. Ik was opgelucht maar ook zo verdrietig '' het was Liam zijn schuld dat MIJN kindje nu weg is'' Maar weer niet het kan bij iedereen gebeuren!

Ik was 16 toen ik afstudeerde van de Middelbare school.
Ik heb alweer bijna 1 jaar een relatie met Sander een super jongen van 19 jaar! Ook ben ik plots zwanger geraakt van Sander , het was nu minder schrikken dan bij de 1e keer. Op 8 januari 2014 had ik een Zwangerschapstest in me handen die + aan gaf , inmiddels ben ik alweer 21 weken zwanger van mijn kleine Meid!!!!!! 17 september 2014 uitgerekend!