Aliana

Haai, ik ben een meisje van 22 jaar ik heb een dochtertje van 3 jaar. 

In 1 jaar tijd heb ik al twee miskramen gehad. Nou heb ik een vriend en heb ik altijd zulke weerwoordjes van mijn ouders van "ja, hij is niet goed dit en dat. Je moet een man gaan zoeken met geld enzo. Je bent veel te mooi voor die jongen. Je verpest je toekomst."

Maar hij doet dus echt ook alles voor mij. Nou hebben we een tijdje bij mijn moeder gewoond. Ze heeft ons weggestuurd uit haar huis. En als we niet weg zouden gaan, zou ze de politie bellen.

Nu ben ik nog steeds hier en is hij weggegaan. Maar ik zal dus ook heel graag weg willen gaan. Ik twijfel of ik dat moet doen. Ik heb echt ook gewoon rust nodig en ik denk dat het beter is voor mij om mijn eigen leven op te bouwen.

Mijn vriendinnen zeggen ook 'kies voor jezelf'. Zorg dat je je eigen weg gaat. En wanneer het goed gaat laat je ze zien van "Kijk, ik kan het wel. Maar jullie hebben mij nooit gesteund. Alleen maar rare gedachtes van jullie." 

Ik weet dus echt niet wat ik moet doen. Maar ik heb veel stress en ik ben zo moe de laatste tijden. Alsjeblieft: advies! Heb jullie nodig

xxxxx de liefste en zachtaardige