Mijn verhaal in het kort

27 januari 2015

Hallo, ik ben Ashley en ben 21 jaar. Ik werd zwanger op mijn 19e. Ik was op dat moment nog samen met de vader van mijn kleine meid.

Helaas ging dat allemaal fout. Ik zat aan de drugs en was onzettend bang voor hem. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet langer meer wilde. Ik wist van mijn dokter dat als ik samen met de vader zou blijven, ik heel snel mijn kleine meid kwijt zou zijn. Dat wou ik natuurlijk niet. Ik heb het toen uitgemaakt.

Helaas was hij het daar niet mee eens en hij bleef me bedreigen. Hij ging zo ver dat hij mijn familie zou vermoorden als ik niet terug kwam. Ook al was ik zo bang voor hem, ik ging niet bij hem terug. Uitendelijk hield hij op met appen, smsen, bellen en skypen.

Op 7 december 2013 ben ik bevallen van een hele gezonden dochter Sterre. Ik was toen 20.

Nadat ik thuis kwam uit het ziekenhuis durfde ik nergens heen met mijn kleine. Ik was bang dat hij mij ergens zou opwachten. Het gaat zelfs zo ver dat mijn moeder, tante, nichtje niet alleen met haar weg mogen, omdat ik nog steeds elke dag bang ben. Bang dat hij haar komt ontvoeren. We zij nu een jaar verder en ik ben nog maar twee keer met mijn kleine meid weggeweest. Omdat ik het gewoon niet aandurf om met haar weg te gaan.

Op eens na elf maanden lag er een brief van de rechtbank in de brievenbus. Daarin stond dat hij alsnog de erkening wilde. Dit wil ik natuurlijk niet. Het wordt helaas een rechtzaak en ik ga er alles aan doen om het te verkomen.

Ondanks alles ben ik er veel sterker uitgekomen, hoe moeilijk het ook was. Ik ben nu heel erg gelukkig met mijn kleine meid en mijn nieuwe vriend met ze drieeën kunnen wij alles aan.