Onze creatie

Hoe zal ik beginnen... Ik ben Alejandra, ik ben 18 jaar en ben in verwachting van een meisje!

Ik heb altijd een moeilijk, pijnlijk maar ook mooi leven gehad. Mijn vriend kwam in mijn leven toen ik een moeilijke periode tegemoet ging.

We zijn nu al bijna twee jaar samen, met veel ups and downs. Maar dat maakt ons steeds sterker.

Voordat ik hem leerde kennen, wilde de ik geen kinderen. Toen ontdekte ik in oktober dat ik twee maanden zwanger was. Ik was gelukkig, maar tegelijkertijd verdrietig en bang.

Ik wist niet of hij het ook wilde, hoe mijn familie ging reageren. Toen ik het hem vertelde, was ik blij, maar ook wel bezorgd.

We kregen direct een afspraak bij de gynaecoloog. We waren nerveus en wisten niet wat we moesten verwachten.

Toen we de baby voor het eerst zagen, kregen we allebei tranen. We hebben allebei moeilijke periodes gehad in onze leven. Eindelijk blijdschap!

We kregen ruzie op een zaterdag. Precies toen er een familiefeest was bij mij thuis. Ik was erg verdrietig en bleef bij mijn tante slapen.  Ik had het haar verteld en ze was blij (dat had ik niet verwacht!).

Op het feestje probeerde ik een beetje afstand te nemen. Ik voelde me niet goed. Van het liegen en geheim houden. Tot mijn moeder me plotseling vroeg: "Ben je zwanger?"

Ik was geschrokken en knikte ja. Mijn moeder huilde van blijdschap en vertelde het aan iedereen. Ik kreeg wel een hele speech, maar dat is begrijpelijk.

Ik ben nu al vijf maanden in verwachting (wat gaat tijd snel, zeg!) en we zijn de gelukkigste ouders! We kunnen niet wachten tot onze prinses er is.