Wachten en wachten

21 januari 2015

Hai,

Ik ben een meisje, 18 jaar en woon samen met mijn vriend. Wij hebben al die jaar een relatie en het gaat leuk en prima zo. Ik werk full-time en mijn vriend ook.

Beide ouders van ons zijn gescheiden, maar mijn stiefschoonmoeder die heeft tarotkaarten voor haar laten lezen. De vrouw die dat voor haar heeft gedaan die zei dat wij of al zwanger waren maar in ieder geval dit jaar een kind zouden verwachten.

Mijn schoonmoeder kwam me gelijk uit bed halen de volgende dag, had twee zwangerschapstesten in mijn hand gedrukt en moest zo snel mogelijk urineren.

Helaas.. Het was negatief. Maar ik ben al paar maanden van mijn pil af en heb regelmatig seks gehad. Nu die vrouw mijn stiefmoeder dat heeft gezegd begon mijn vriend super erg te stralen.. Om de gedachte dat er een baby bij zij groeien.

Één jaar geleden heb ik een miskraam gehad, met 10 weken. Dat heeft ons allebei veel verdriet achter gelaten. Maar iets in mij zegt dat ik binnenkort in verwachting ben.

Het is zo spannend en zo'n fijn gevoel om te bedenken dat er een kleine op komst is! We hebben zelfs al naar namen gekeken, omdat het je gewoon opfleurt van die gedachte.

We wachten en wachten.. Misschien komt het binnenkort toch uit. Want heb al veel symptomen, maar blijkbaar maak ik niet veel HCG aan. Het is gewoon zo spannend, ik kan niet wachten. Mijn vriend al helemaal niet!

Ik zal een kleine update brengen, als ik meer weet. Zo niet, dan was dit mijn verhaal.

Groetjes,

MCNH