Maatjes voor jonge Rotterdamse moeders tussen de 16 en 24 jaar!

1 bericht / 0 nieuw
Maramamas
Maatjes voor jonge Rotterdamse moeders tussen de 16 en 24 jaar!

MaraMama’s is een maatjesproject voor moeders tussen de 16 en 24 jaar. Kan je soms een luisterend oor gebruiken én vind je het leuk om dingen te ondernemen? Lees dan verder wat MaraMama’s voor jou kan betekenen!

Als je moeder wordt, verandert er veel in je leven. Je komt vaak niet meer toe aan sporten, een opleiding doen, en met vriendinnen stappen is eerder een uitzondering dan een regel. Logisch, want je kind komt op de eerste plaats. Het gevolg kan zijn dat je wereldje klein wordt en de stap om iets te ondernemen steeds lastiger wordt. Daarom biedt MaraMama’s je een maatje! Een maatje is iemand die er regelmatig helemaal voor jou is! Samen met je maatje kijk je wat jou leuk lijkt om te gaan doen. Naar de speeltuin met je kind(eren)? Een middagje winkelen? Een open dag bezoeken van een opleiding? Samen doen jullie wat voor jou ontspannend en belangrijk is.

Hoe werkt het? Je meldt je aan bij MaraMama’s. We hebben eerst een kennismakingsgesprek op een voor jou prettige plek. In dit gesprek kun jij vertellen waarom jij een maatje wil en wat je zou willen doen. Wij kijken welke van onze vrijwillige maatjes het beste bij jou past. Bij de eerste afspraak is er iemand van het MaraMama’s team bij. Klikt het? Dan heb je een maatje. Jullie spreken minimaal eens in de twee weken een dagdeel af, in eerste instantie voor 6 maanden. Na 6 maanden kijken jullie of je door wilt gaan of wilt stoppen.

Andere jonge moeders ontmoeten MaraMama’s organiseert naast de een-op-een contacten ook een aantal groepsactiviteiten met alle koppels samen. Zo leer je de andere jonge moeders (en hun maatjes) kennen en kan je ervaringen uitwisselen. Wie weet hou je er nieuwe contacten aan over!

MaraMama’s is een project van Stichting Mara. Meer informatie over Mara vind je op:
www.maramamas.nl www.facebook.com/maramamas

Contactgegevens:

MaraMama’s
Hang 14, 3011 GG Rotterdam
Tel: 06 38 78 70 32 of 010 411 60 85
Email: maramamas@maraprojecten.nl