Bemoeiende schoonmoeder

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Bemoeiende schoonmoeder

Mijn schoonmoeder of ja de moeder van mijn vriend bemoeit zich over al mee over de zorg van onze dochter ik doe alles fout volgens haar. Zoals dat de kleren te warm of te koud zijn en dan kom ik haar ophallen zit ze dan in winter kleren maar ik mag daar niks over zeggen ook met haar luier uitslach laat ik het even drogen in de lucht haar billetjes maar dat is dan ook niet goed want het moet met keukenrol schoongemaak worden wat mij heel slecht lijkt. Tevens is ze een hele lieve vrouw daar niet van maar het lijkt net of ze schijt aan mij heeft. Komt het jullie ook wel bekend voor en hoe gaan jullie er mee om ik hoor het graag.

Groetjes Anouk

Blonde (niet meer actief)

Nee ik eigenlijk niet, ze had wel soms comentaar maar valt wel mee , soms moest ik ook even slikken hoor haha als ze wat zei.

Vervelend voor je dat ze zo doet, proberen te praten mischien help dat wel

Anonymous (niet meer actief)

Ja zeker herken ik dat bemoeiende gedoe. Ik ben er heel kort en streng in geworden en ik laat weten dat ik daar totaal niet van gediend ben. Het is mijn kind en daar heeft ze niks over te zeggen.

Ook is de band niet bepaald goed tussen mij en haar. Ik zal haar ook nooit op laten passen of iets zonder mij

Anonymous (niet meer actief)

.

Clooney2016 (niet meer actief)

Ik heb gelukkig een hele goede band met mijn schoonmoeder en woon ook bij haar en m'n vriend in.
Het lijkt me echt heel irritant, maar ik denk dat je gewoon duidelijk moet zijn. Het is jou kindje en jij bent daar verantwoordelijk voor en jij weet ongetwijfeld prima wat goed is voor je kindje (en zij blijkbaar niet aangezien ze je keukenrol wilt geven.....)

Jolanda (niet meer actief)

Mijn schoon ouders zijn bloed eritant luisteren niet naar me als ik wat zeg. Veder willen ze mijn kind brood in thee gedoopt geven. Met zoontje is 16 weken en mag nu net beginnen met groente hapjes en pap. Ze negeren mij gewoon maar gelukkig is het nog goed gegaan. En anders wie niet luisteren wil moet maar voelen ze kunnen luisteren naar wat wij als ouders voor ons mannetje willen. Doen ze dit niet neem ik me mannetje in bescherming en zullen ze dus niet met hem zijn.