Chat is online!

16 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Beheerder Marieke
Chat is online!

Mocht je ergens tegenaan lopen qua techniek of je hebt tips/ideeën om de chat te verbeteren, laat het hier weten.

bbm26 (niet meer actief)

Ik kan de chat niet vinden op de site..

bbm26 (niet meer actief)

gevonden! Smile

bbm26 (niet meer actief)

Ik vind het wel een hele basic chat eigenlijk, ik mis gewoon een tabblad op de pagina zelf waarbij de chat opent ipv een apart venstertje rechtsonderin. Het typt heel onoverzichtelijk met de rest, ook dat het beeld zo klein is, je geen lettertype etc kan aanpassen werkt daarin nog meer tegen.
Waarom niet meer zoiets als wat er jaren geleden was?

Beheerder Marieke

Hallo bbm24,

Bedankt voor je ideeen en opmerkingen. Ik snap jouw punten. We hebben met de vorige chat veel technische problemen gehad waardoor we (na veel nagevraagd te hebben bij ict experts) een totaal andere chat hebben ontwikkeld. Het blijkt juist dat deze vorm technisch gezien het beste werkt doordat het een kleiner scherm is en dit scherm zie je dus op alle pagina's. Als je dus in de chat zit, kun je gewoon over de site heengaan en naar verschillende pagina's gaan en de chat blijft in beeld. Je kunt het scherm trouwens zelf groter maken door te schuiven in de hoeken.

Lettertype aanpassen in chats is niet gebruikelijk en maakt het tehnisch ook weer meer onbruikbaar. We hebben dus echt gekozen (na veel opmerkingen van leden van de vorige site) voor deze chatvorm om ervoor te zorgen dat het technisch goed blijft gaan. De oude chat had constant technische problemen en liep steeds vast.

Ik hoop dat ik je zo verduidelijkt hebt waarom we hiervoor hebben gekozen.

Groeten,

Marieke

1 vd beheerders

BabyL (niet meer actief)

Bbm26.

Wauw wat ben jij negatief over alles..

Blonde
afbeelding van Blonde

Precies

bbm26 (niet meer actief)

Haha over alles? Ik heb het over de chat niet over de hele site.. Als je hier ook al 7 jaar lid ben zou je het met me eens zijn dat de vorige lay-out en chat kinderlijk maar overzichtelijker waren. Het ziet er nu een stuk moderner uit maar het overzichtelijke is weg.

Kimmy1995
afbeelding van Kimmy1995

Ik heb wel een idee maar ik weet niet of dat kan maar ik zeg het toch maar even.
De kleur van de letters die wij zelf kunnen kiezen.

girlyoulosttococaine
afbeelding van girlyoulosttococaine

Het zou fijn zijn als de chat in een apart scherm zou zijn. Elke keer als je nu ergens anders op klikt op de website moet de chat helemaal opnieuw connecten enzo.

Dominiqueeexxxx

Ik ben opzoek naar meiden die ook zwanger zijn en hierover willen praten

SterreJana

Hoi,
ik zou het handiger vinden als het duidelijker zichtbaar zou zijn waar je moet klikken om een tekst te typen. Nu is dat nogal onduidelijk vind ik..
Hopelijk kunnen jullie hier wat mee!

natsuru

hoi ik heb een hele dringende vraag ik raak echt helemaal in de stress hier. ik heb ongeveer ander halve maand sex gehad maar nu denk ik dat ik zwanger ben. maar ik heb de pil goed geslikt en ben al 2 keer ongesteld geworden in de stopweek zoals altijd. ik probeer op internet te zoeken of je ongesteld kan zijn als je zwanger bent of niet en dan zeggen ze nee maar het kan wel een zwangerschap bloeding zijn ofzo. ik wil nog niet zwanger zijn daar ben ik nog niet klaar voor en via internet kom ik er niet aan uit zou alsjeblieft iemand mij kunnen helpen en vertellen wat het kan zijn? ik heb het gevoel dat ik dikker word maar ik zit tijdelijk thuis en doe alleen dansen verder is er niks aan de hand met vermoeidheid enzo het enige wat me bezig houd is dat ik iets dikker word in mijn buik maarja ik doe niet veel aan beweging nu ik tijdelijk thuis zit. wil alsjeblieft iemand mij helpen

een wanhopig meisje

Beheerder Marieke

Hallo wanhopig meisje,

Ik heb je vanochtend een privebericht gestuurd.

Groeten,

Marieke

1 vd beheerders

Lovemijnkindje2

Misschien voor de zekerheid toch een testje wagen? Om het zeker te weten? Of afspraak maken bij je huisarts.

Succes!

Karina
afbeelding van Karina

goed dat bbm24 er vanaf is. Was een man. en is niet de enige..... ik ben klaar met de chat waar al die kerels opzitten die zich voordoen als vrouw...