Net bevallen van mijn eerste kindje en voor een 2de willen gaan

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Net bevallen van mijn eerste kindje en voor een 2de willen gaan

Ik ben 29 november 2016 bevallen van een prachtig kindje. Hij was een verassing voor ons maar zo enorm gewenst waren gelijk verliefd toen we hem bij de eerste echo zagen (en toen was hij 0.3 cm ) het hartje wat je zag kloppen ik smolt.

Nu rammelen mij eierstokken enorm en willen graag een broertje of zusje voor ons kindje. Samen met mijn vriend hebben we het er veel over en willen bijde voor een 2de gaan.

Maar de twijfel slaat toe als mijn vriend naar zijn leeftijd kijkt en hij moet nu nog 1.5 jaar studeren. Ook willen wij alles geregeld hebben voor de kleine (erfenis, ouderlijke macht voor mijn vriend, enz) nu moet je alles los van elkaar vast leggen en dit willen we voor dat we zwanger zijn geregeld hebben maar nog geen iedee hoe en waar.

Kennen jullie dit gevoel van een broertje of zusje willen voor je kleine?

Bbritaa (niet meer actief)

Hoi Jolanda,

Ik heb een dochtertje van 6 maanden en ben nu 4 maanden zwanger, dit was per ongeluk maar zeker welkom. Wij zijn voor de geboorte van onze eerste dochter een geregistreerd partnerschap aangegaan. Op die manier heeft je vriend automatisch ouderlijke rechten, ditzelfde is zo bij trouwen.
ben nu wel heel blij dat m'n dochtertje dadelijk een zusje heeft die niet teveel scheelt kwa leeftijd. Ik hoor van vele dat het voor de kinderen zelf heel leuk zal zijn.

ProudMom
afbeelding van ProudMom

Hoi Jolanda,

Ik weet niet precies wat je leeftijd is?! Denk er wel goed over na, ik was zelf een jonge moeder en er zit tussen mijn 1e en 2e kind, 15 maanden, alhoewel het natuurlijk leuk is om een broertje of zusje te krijgen voor jullie kind kan dit ook heel erg heftig zijn!
Onze oudste was/is ook een erg druk kindje die veel aandacht vraagt, dat speelt natuurlijk allemaal mee.
Maar twee kinderen dicht op elkaar is ook behoorlijk druk en heftig.
Praat er samen over, en luister echt naar gevoel!

Liefs!!

Jolanda (niet meer actief)

Hoi proudmom,
Ik ben 20 jaar en mijn zoontje is nu 4 maanden.
Ik heb het er goed over gehad met mijn vriend wat we willen.
Dankje wel voor de tips en je ervaring Smile

X