Problemen met de famillie van je vriendje of je Eigen Familie ?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Problemen met de famillie van je vriendje of je Eigen Familie ?

Hey meisjes het het is om te weten hebben Jullie Soms en slechte band met de famillie van je vriendje of de uwe ? Hoe gaan Jullie daar mee om ?
Want de moeder van mijn lief was echte lief met mij en had me veel beloofd ma Vanaf mijn 8 maand van de zwangerschap is dat en Monster geworden en nu dat de Baby er is is gans zijn famillie tegen mij maar we zijn nog steeds samen zij er Soms meisjes Die dat ook mee maken of mee gemaakt hebben ?

xBabyboox (niet meer actief)

Hi Catarina,

Maak je niet druk om je vriend zijn familie. ik begrijp dat het heel vervelend is dat er minder contact is en dat ze je naar aankijken, en waarschijnlijk van alles in je schoenen duwen, maar het gaat erom je hebt nu je eigen familie, je eigen gezin, en daar moet je opbouwen, sommige mensen lachen in je gezicht zoals je zegt en mocht het zover komen, dan willen ze niks meer van je hebben. het is fijn dat je vriend hier verder niks van aantrekt,

Ieder heeft zijn eigen mening van het opvoeden van je kind, of wat wel of wat niet kan, maar onthoud in je achterhoofd jij blijft altijd de moeder, en je bepaalt zelf hoe en wat. niemand heeft hier een beslissing over, maakt niet uit hoe oud je bent, en wat voor een persoon je bent.

Geniet lekker van je binkies, en mocht je hier echt mee zitten, praat met ze erover, misschien brengt dat wat meer rust aan beide kanten, dat je bv. vraagt wat haar dwars zit, of dat je zegt hoe jij je voelt over hoe het nu gaat.
Het is niet fijn dat zijn familie zo doet, maar dit draait wel bij.

Mijn vriend zijn moeder had dat ook, uit het niets, niet tegen mij, maar in het algemeen.
maar gelukkig is dit allemaal weer bijgedraaid en kan ze nu lekker genieten van haar kleinzoon.
er zijn dan zoveel minder spanningen, je moet maar denken, hun missen wat.
niet jij, want jij hebt het prachtigste in je leven, waarschijnlijk kan ze het niet zo goed hebben.
misschien is het nu te rieel dat er echt een babytje is, en heb je haar zoon in beslag genomen:p
hahaha,
zolang je maar stabiel blijft met je vriend en je steun haalt uit je eigen familie.

xxx