17 jarige tienermoeder

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
bo_hahnraths
17 jarige tienermoeder

Hallo!
Ik ben Bo en woon in Limburg.
In Maart 2017 word ik tienermoeder van een jongetje.
Graag zou ik vragen willen beantwoorden hierover als die er zouden zijn.
Ik wil graag dat het onderwerp ‘ tienermoeder ‘ meer in het licht gezet word en er niet meer raar naar je gekeken word als je als een jong meisje rondloopt met een dikke babybuik.

Groetjes!

Sophie

Hoi Bo,

Vanuit school (mijn opleiding is Social Work) moet ik, samen met andere studenten, een project opzetten voor tienermoeders.
Voordat we dit project kunnen vormgeven, is het natuurlijk belangrijk dat we weten waar 'tienermoeders' precies behoefte aan hebben.
Onze vraag aan jou is dus waar je precies tegenaan loopt en hoe je dit graag anders zou willen zien.
Je hebt het bijvoorbeeld over het beeld van de samenleving tegenover tienermoeders, zou je hier misschien wat meer over willen vertellen? Andere onderwerpen of 'problemen' zijn ook van harte welkom, wij willen graag een zo volledig mogelijk beeld Smile

Alvast heel erg bedankt voor alle hulp en informatie!

Groetjes Sophie

ouijesuislotte

Hoi Bo!
Ik weet niet of je berichtje nog geldt, maar zou je misschien deze enquête in willen vullen? Kost je echt maximaal 3 minuutjes. Wij hebben nog 5 mensen nodig die de enquête in willen vullen, anders is ons onderzoek niet geldig. We zitten nu dus best wel in de stress..

https://www.survio.com/survey/d/F9U4X8O3L2D9V2X8Y (externe link)

Heel erg bedankt alvast!

Groetjes,
Lotte

Froukje
afbeelding van Froukje

Ha, Bo!
Hoe gaat het nu met jou en je zoontje?
Ik weet niet of je nog steeds vragen wilt beantwoorden, maar als je wilt zou ik graag met je appen, bellen of e-mailen. Ik ben namelijk bezig met het schrijven van een Nederlandse film over tienermoederschap ( op eigen initiatief ), die ik hoop ooit te kunnen produceren. Omdat ik de ervaringen van een tienermoeder waarheidsgetrouw neer wil zetten, en de negativiteit rondom tienermoederschap weg wil werken, lijkt het mij handig maar ook heel gezellig om met tienermoeders te praten over hun ervaringen.
Je kunt me altijd e-mailen via froukjeberkouwer@gmail.com , als je mijn nummer wilt, stuur ik die liever ook via de mail.

Groetjes,
Froukje Berkouwer, 16 jaar oud