17 jarige tienermoeder

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
17 jarige tienermoeder

Hallo!
Ik ben Bo en woon in Limburg.
In Maart 2017 word ik tienermoeder van een jongetje.
Graag zou ik vragen willen beantwoorden hierover als die er zouden zijn.
Ik wil graag dat het onderwerp ‘ tienermoeder ‘ meer in het licht gezet word en er niet meer raar naar je gekeken word als je als een jong meisje rondloopt met een dikke babybuik.

Groetjes!

Sophie (niet meer actief)

Hoi Bo,

Vanuit school (mijn opleiding is Social Work) moet ik, samen met andere studenten, een project opzetten voor tienermoeders.
Voordat we dit project kunnen vormgeven, is het natuurlijk belangrijk dat we weten waar 'tienermoeders' precies behoefte aan hebben.
Onze vraag aan jou is dus waar je precies tegenaan loopt en hoe je dit graag anders zou willen zien.
Je hebt het bijvoorbeeld over het beeld van de samenleving tegenover tienermoeders, zou je hier misschien wat meer over willen vertellen? Andere onderwerpen of 'problemen' zijn ook van harte welkom, wij willen graag een zo volledig mogelijk beeld Smile

Alvast heel erg bedankt voor alle hulp en informatie!

Groetjes Sophie

ouijesuislotte (niet meer actief)

Hoi Bo!
Ik weet niet of je berichtje nog geldt, maar zou je misschien deze enquête in willen vullen? Kost je echt maximaal 3 minuutjes. Wij hebben nog 5 mensen nodig die de enquête in willen vullen, anders is ons onderzoek niet geldig. We zitten nu dus best wel in de stress..

https://www.survio.com/survey/d/F9U4X8O3L2D9V2X8Y (externe link)

Heel erg bedankt alvast!

Groetjes,
Lotte

Froukje (niet meer actief)

Ha, Bo!
Hoe gaat het nu met jou en je zoontje?
Ik weet niet of je nog steeds vragen wilt beantwoorden, maar als je wilt zou ik graag met je appen, bellen of e-mailen. Ik ben namelijk bezig met het schrijven van een Nederlandse film over tienermoederschap ( op eigen initiatief ), die ik hoop ooit te kunnen produceren. Omdat ik de ervaringen van een tienermoeder waarheidsgetrouw neer wil zetten, en de negativiteit rondom tienermoederschap weg wil werken, lijkt het mij handig maar ook heel gezellig om met tienermoeders te praten over hun ervaringen.
Je kunt me altijd e-mailen via froukjeberkouwer@gmail.com , als je mijn nummer wilt, stuur ik die liever ook via de mail.

Groetjes,
Froukje Berkouwer, 16 jaar oud

Dreaming moms (niet meer actief)

Hi,

Sta je ook open bij het helpen van het opstarten van een online training speciaal voor tienermoeders? Ik ben namelijk opzoek naar moeders die mee willen doen aan een 5 daagse cursus over het volgen van je dromen/bereiken van je doelen.

Voordat ik verder vertel stel ik mezelf eerst even voor. Ik ben Anne, 22 jaar en moeder van een dochter van 7 jaar. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een online training waarin ik jonge moeders begeleid met het volgen van hun dromen/doelen.

Toen ik als 14 jarige meid zwanger raakte stortte mijn wereld in. Alle dromen waren in een keer weg en alles was onzeker. De afgelopen 8 jaar ben ik steeds meer en meer gaan dromen en uiteindelijk heb ik alles waargemaakt (en nog meer zelf).

Dromen die zijn uitgekomen:
- Opleidingen afgemaakt (eerst VMBO, daarna MBO4 Marketing en Communicatie)
- Eigen bedrijf opgericht (www.metalles.nl (externe link))
- Boek geschreven (Alles Over Hoop)
- Als alleenstaande moeder 3 weken door Thailand gereisd

Op dit moment ben ik bezig om een online programma te maken. Met Dreaming Moms wil ik jonge moeders helpen om weer te gaan dromen en hun doelen te gaan behalen. Dromen kunnen heel groot (een eigen huis), maar ook klein (een dagje naar de Efteling) zijn.

Ik zoek jonge ambitieuze moeders die zwanger zijn of een kindje hebben onder de 2 jaar. Het gaat om een pilotgroep waarin ik een 5 daagse Instagram training ga geven. Tijdens deze cursus leer ik hoe jij jouw dromen kunt waarmaken. Zodat je het verleden achter je kunt laten en het leven gaat leiden wat jij écht wilt.

Na de training ontvang ik graag feedback en een referentie op mijn website.

Als je het leuk vindt om mee te doen, dan kan je mailen naar contact@metalles.nl (link stuurt een e-mail). Een kort mailtje met 'ja ik doe mee met de pilotgroep' is genoeg.

Ik hoor graag van je :)!

Liefs,

Anne Alles