Tienermoeder

9 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Tienermoeder

Ik ben een moeder van 17 jaar oud. Mijn mooie meisje is van 3 September.
Ik zou graag willen helpen met het beantw. van jullie vragen.
Een jonge vader zou ook wel mee willen helpen.

Smile

Juro (niet meer actief)

Hallo, wij zijn Romy Ende en Julia van der Knaap.
Wij zitten in de examenklas en maken ons PWS (Profiel WerkStuk) over tienermoeders.
Wij gaan onderzoeken wat de invloed van een kindje krijgen is op het leven van een tienermoeder.
Zou jij het leuk vinden om ons te helpen door middel van een paar vragen te beantwoorden? Dit zouden wij erg op prijs stellen.
Wij hebben een enquete gemaakt met een paar vragen: https://goo.gl/forms/qUTbpeEoUo0PoTH62
Groetjes Romy en Julia

Noname (niet meer actief)

Beste MMTTBB,

Graag zou ik mij eerst willen voorstellen. Mijn naam is Denise en ik studeer ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier ben ik bijna mee klaar, alleen nog mijn scriptie!

Nu lijkt het mij erg tof om later eventueel te gaan werken met jonge moeders (tussen de 16 en 25 jaar). Vandaar dat het doel van mijn scriptie is om er achter te komen wat er precies speelt in het leven van een jonge moeder. En wie kan mij dat het beste vertellen dan de moeders zelf?!

Vandaar dat ik het super fijn zou vinden als jij mee wilt doen aan mijn onderzoek! Nu ben ik wel opzoek naar een specifieke groep die woonachtig is in Amsterdam Zuidoost (met het liefst een Surinaamse of Antilliaanse achtergrond, dit is geen voorwaarde).

Mocht je in Amsterdam Zuidoost wonen en zou je het nog steeds leuk vinden om mij te vertellen over jou ervaringen? Dan zou ik heel graag van je horen! Dat kan natuurlijk via een privé bericht of een email (deze is te vinden op mijn profiel).

Ik hoop dat je mij wilt/kan helpen! Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet, Denise

lanaxoxo1999 (niet meer actief)

Hey,
Ik ben Lana een meisje van 17 jaar en ik doe mijn eindwerk over Tienermoeders Smile
Voor een onderzoek heb ik even een enquete opgesteld die echt maar een paar minuutjes duurt.
Je zou me enorm helpen als je deze even wilt invullen: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=302351&p=1&mobile=&zelf=0&...
Alvast al hartelijk bedankt!
Veel liefde! Lana xoxo

Sofie (niet meer actief)

JONGE BIJNA-MOEDERS GEZOCHT VOOR TV-PROGRAMMA!

Voor het nieuw seizoen van Vier handen op één buik (BNN) zijn wij weer op zoek naar zwangere tienermoeders. Ben jij rond de 18 jaar en ben je zwanger? Of ken je een jonge moeder die zwanger is? Sta jij er alleen voor bij bijvoorbeeld het vinden van een huis, een nieuwe opleiding, een baan of het regelen van andere praktische zaken voordat je baby komt?
Een bekende Nederlandse moeder gaat je helpen!
Meld je nu aan, want wij willen graag jouw verhaal horen.

Mail ons je verhaal via Redactie.4HO1B@skyhightv.nl of bel naar +31 (0) 35 62 63 206

Emmelien (niet meer actief)

Hey ik ben werkstudent en doe een thesis rond tienermoeders. Zou ik jou hierrond kunnen interviewen?
Kan via skype ofzo?
Je zou me er enorm mee helpen!
Alvast bedankt
Groetjes
Emmelien

Froukje (niet meer actief)

Hoihoi!
Ik ben Froukje Berkouwer, zelf 16 jaar oud, ik zit op het VWO en schrijf een film over een jong meisje, Julie, van 17 jaar oud, die er achter komt dat ze zwanger is van haar 18 jaar oude vriendje Niek. Ik hoop deze film ooit te kunnen produceren, en daarmee de negativiteit rondom jonge moeders weg te nemen, en iets neer te zetten waar jonge ouders zich in kunnen herkennen. Daarom lijkt het mij niet alleen handig, maar ook hartstikke gezellig om eens met jou en ook met de vader te praten! Heb je interesse om eens te mailen, bellen of appen?
Stuur dan een mailtje naar froukjeberkouwer@gmail.com
Alvast bedankt en groetjes,
Froukje

Dreaming moms (niet meer actief)

Hi,

Ik zag je berichtje op tienermoeders.nl dat je open staat voor vragen etc.

Sta je ook open bij het helpen van het opstarten van een online training speciaal voor tienermoeders? Ik ben namelijk opzoek naar moeders die mee willen doen aan een 5 daagse cursus over het volgen van je dromen/bereiken van je doelen.

Voordat ik verder vertel stel ik mezelf eerst even voor. Ik ben Anne, 22 jaar en moeder van een dochter van 7 jaar. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een online training waarin ik jonge moeders begeleid met het volgen van hun dromen/doelen.

Toen ik als 14 jarige meid zwanger raakte stortte mijn wereld in. Alle dromen waren in een keer weg en alles was onzeker. De afgelopen 8 jaar ben ik steeds meer en meer gaan dromen en uiteindelijk heb ik alles waargemaakt (en nog meer zelf).

Dromen die zijn uitgekomen:
- Opleidingen afgemaakt (eerst VMBO, daarna MBO4 Marketing en Communicatie)
- Eigen bedrijf opgericht (www.metalles.nl)
- Boek geschreven (Alles Over Hoop)
- Als alleenstaande moeder 3 weken door Thailand gereisd

Op dit moment ben ik bezig om een online programma te maken. Met Dreaming Moms wil ik jonge moeders helpen om weer te gaan dromen en hun doelen te gaan behalen. Dromen kunnen heel groot (een eigen huis), maar ook klein (een dagje naar de Efteling) zijn.

Ik zoek jonge ambitieuze moeders die zwanger zijn of een kindje hebben onder de 2 jaar. Het gaat om een pilotgroep waarin ik een 5 daagse Instagram training ga geven. Tijdens deze cursus leer ik hoe jij jouw dromen kunt waarmaken. Zodat je het verleden achter je kunt laten en het leven gaat leiden wat jij écht wilt.

Na de training ontvang ik graag feedback en een referentie op mijn website.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Mijn mailadres is contact@metalles.nl. Een korte reactie met 'ja is goed.' is al genoeg.

Ik hoor graag van je :)!

Liefs,

Anne Alles

Pim B

hey,
Ik en nog 4 andere moeten voor school een profielwerkstuk maken over het dagelijks leven van tienermoeders. We hebben hiervoor een enquête gemaakt, maar een beetje moeite met mensen vinden die hem willen invullen. U zou ons heel erg helpen!
groetjes, Pim
link: https://www.survio.com/survey/d/I2V9M6A7S5F7A4Q2P