Een eigen huisje, waar te beginnen en waar rekening mee te houden?

8 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Een eigen huisje, waar te beginnen en waar rekening mee te houden?

Lieve (aanstaande) mama's!

Ik ben 17 (19 mei wordt ik 18) en 11 weken zwanger.
De papa van het kindje wat verwacht wordt is momenteel niet bij mij (we weten niet helemaal wat we met de relatie willen, we kunnen niet met en niet zonder elkaar zullen we maar zeggen ^^)
Nou is het mogelijk om bij mijn moeder te blijven wonen, maar dit wil ik zelf liever niet..
Ik ben wel aan het rondkijken naar wat de mogelijkheden zijn en zou graag op mezelf willen wonen met het kindje (en misschien in de toekomst ook de vader van t kindje)
Maar waar moet ik beginnen met zoeken? En waar moet ik rekening mee houden?
Ik zou graag in omgeving Den Bosch willen wonen, dit omdat het vanuit hier makkelijk is naar school, eigen ouders, ouders van de papa, de papa etc etc

Wie kan me helpen? Biggrin

Blonde (niet meer actief)

Hou rekening ja gewoon kosten wat je elke maand moet betalen aan huur en water gas en licht en verzekering en zulke dingen etc

Huishouden het lijkt alemaal zo leuk maar op ten duur word het teveel alemaal , dus hou het huishouden gewoon bij Anders word het een chaos

Verder naja niks bijzonders meer

Anonymous (niet meer actief)

Hoi, ik denk dat ik als jonge moeder én budgetcoach je hierbij wellicht goed kan helpen. Als je hulp wilt, kan je me dan een pb sturen? X

Anonymous (niet meer actief)

Aangezien je 17 bent kan je gaan voor een appartement ik ben zelf ook 17 en woon in een appartement samen met mijn vriend van 18 en dochtertje van 5maanden ik wokn hier nu bij 7 maanden we hebben het gekocht om eenmalige kosten te hebben dit was voor ons niet zo moeilijk aangezien het complex van minn schoonouders is maar ik zou zeker voor een appartement gaan.

Anonymous (niet meer actief)

Ik ben op opzoek naar een woning of een tienermoeder huis .. heb sinds me zwangerschap overal rond gebeld gejankt etc .. maar nergens konden ze me helpen omdat ik geen ''indicatie '' heb belachelijk! Nu woon ik in Purmerend bij me ex schoonmoeder ken hier niemand , we wonen in een 1 slaapkamer woning en tussen mij en me schoonmoeder gaat het niet goed meer eind juni zegt ze haar huur op en ja dan staan wij dus op de stoep..

Anonymous (niet meer actief)

Hoi ik kom ook uit Purmerend (ben recentelijk verhuisd) maar je hebt verschillende instanties daar die kunnen helpen, waaronder het AOP (algemeen opvangcentrum Purmerend) en tiendermoederhuis. Ik zelf heb in beide gezeten en ik raad je aan zsm contact op te nemen met het AOP (nummer etc kan je vinden op internet, ze zitten in het stadje bij tramplein).

Anonymous (niet meer actief)

heel erg bedankt!!!!!!!!!!! Probleem is alleen , ik sta niet in Pur ingeschreven

Anonymous (niet meer actief)

Stond ik toen ook niet, ik was er wel woonachtig (woonde bij mijn moeder weer in) maar stond nog ingeschreven op mijn vaders adres in Amsterdam. Toen ik uitlegde dat dat puur was omdat mijn moeder haar inkomen anders verloor en ik daarom ook zsm weg moest uit haar woning snapten ze me helemaal en was het verder ook geen punt. Zolang jij maar in Purmerend woont en daar alles heb en je een goede reden heb om ergens buiten Purmerend ingeschreven te staan zullen ze jou echt wel verder begeleiden.