Handige tips voor eten, spelen & uitjes!

14 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Handige tips voor eten, spelen & uitjes!

Je krijgt van iedereen tips, gevraagd of ongevraagd. Maar welke tip zou je zelf willen geven?

Anonymous (niet meer actief)

advertentie op marktplaats zetten dat je babyuitzet nodig hebt en niet veet geld hebt! heeft bij mij ook gewerkt! hele uitzet voor 30 euro! (misschien wel gewoon geluk)

Anonymous (niet meer actief)

Er was vanmorgen een gyneacoloog op de radio ivm 50 jaar de pil in Nederland. De term "Double Dutch" wordt nu overal ter wereld gebruikt (nederlandse benaming)
De pil om te beschermen tegen zwangerschap en condoom tegen soa's. Gaat het condoom stuk ben je altijd nog beschermd tegen zwangerschap.
De pil werkt op meerderen fronten (geen eisprong, geen goed klimaat in de baarmoerder en tegenhouden van sperma)dus je wordt echt niet zomaar zwanger door de pil heen als je hem goed gebruikt.
Als je je helm op je scooter niet opzet en je krijgt een ongeluk, kun je toch ook niet zeggen, ja maar gisteren had ik hem wel op?
Ik geloof niet zo in al die ongelukjes met de pil, gewoon slordig met in nemen, oid helemaal geen anticonceptue gebruiken en dan zeggen dat het een ongelukje is.
In tijden dat er geen voorbehoedsmiddelen waren, wisten heel veel gezinnen het aantal kinderen te beperken en dat zou nu met al die voorbehoedsmiddelen niet lukken?

Anonymous (niet meer actief)

Niet gepland is gewoon een wat sjiekere benaming voor een ongelukje. Vroeger noemde men dat een "motje" omdat mensen dan vaak moesten trouwen.
Je kan het ook over een verrassing hebben, klinkt ook beter dan ongelukje.
Ongelukjes, verrassing en niet gepland kan later toch wel gewenst zijn, maar was in eerste instantie niet de bedoeling.
Ons kind is ook niet gepland gewoon gewacht tot het zover was, geen ongelukje en vanaf het begin heel gewenst!
Anno 2010 hoef je niet ongewenst zwanger te worden.
Ongelukje of niet ieder kind heeft er het recht op om gewenst te zijn.

Anonymous (niet meer actief)

Ongelukjes (3e alinea) moet zijn ongelukje!

Anonymous (niet meer actief)

Ongelukjes = ongelukje (3e alinea)

Anonymous (niet meer actief)

Ik zag mijn reactie niet, nog een keer en nu staat hij er 2 x (beetje veel) ):

Anonymous (niet meer actief)

Ik denk dat er best veel (oudere) mensen rond lopen, die eigenlijk een ongelukje zijn.

Je dochter zal later respect voor je hebben als ze zich realiseert wat een moeite het kost om alleen een kind op te voeden, zonder vader.
Haar vader zal ze waarschijnlijk een eikel vinden, maar haar loyaliteit kan ook nog wel eens zover gaan dat ze ook van haar vader houdt of gaat houden.

Kinderen zijn heel flexibel, kunnen er wel mee leven dat ze niet gepland waren, geboren uit een verkrachting is wel heel heftig voor een kind.

Het ideaal plaatje is nu eenmaal beide ouders en dan moeten ze ook nog veel van elkaar houden, maar dat komt helaas niet altijd voor.

Anonymous (niet meer actief)

@Sunshine, we kunnen dan van mening verschillen (en dat kan gelukkig ook) maar ik las net over alle gezondheidsproblemen van je dochter, ik hoop dat ze snel opknapt als ze de buisjes heeft.
Echt zielig voor zo'n kleine meid!!

Anonymous (niet meer actief)

Heeft je broertje dan het idee, dat je ouders later toch niet blij met hem waren.
Een kind kan er toch niets aan doen, de aktie komt toch bij de ouders vandaan.

Heb je dezelfde ziekte met je spieren als die jongeren die bij Jong van de EO geweest zijn?

Mijn jongere broer heeft ook veel problemen met verkoudheid, benauwdheid koemelkallergie, 2 x longontsteking als baby, oorbuisjes gehad als peuter.
Hij is nu volwassen hij is nog wel heel vaak verkouden, maar dat is ook wel zijn eigen schuld, want hij eet ook niet zo gezond en rookt ook nog.
Maar hij is wel redelijk over alles heengegroeid en heeft ieder jaar een strenge keuring als piloot en is nu zeker al 10 jaar niet meer bij de huisarts geweest, dus het kan goedkomen!

Anonymous (niet meer actief)

Ik heb niet zoveel tijd, ik ben ceremoniemeester voor de bruiloft van mijn broer en moet daar nog heel veel voor regelen.
Is niet echt slim van je moeder en jammer dat je broertje daar de dupe van is geworden. Kinderen zitten vaak tussen ouders in en een kinf is meestal loyaal aan allebei de ouders.
Maar het programma kun je terug kijken via www.eo.nl, dan bij tv programma's bij meer Jong opzoeken en dan op de site van Jong afleveringen aanklikken en dan is de uitzending begin april geweest. Een meisje werd helemaal stijf en het andere meisje had volgens mij dezelfde ziekte (sorry voor de benaming) als jij.
Hopelijk heeft je dochter geen CF, lijkt me echt een hele nare ziekte.

Anonymous (niet meer actief)

Ik ga het programma binnenkort nog een keer bekijken.
Het is zeker leuk om ceremoniemeester te zijn, ik ben vrijdag meegeweest bij het 2e keer passen van de jurk. Hij was besteld en paste perfect moet alleen korter gemaakt worden. Ze heeft een mooie van Linea Raffaeli met een kanten jasje en sluier. Je kan hem zien op de site van www.taftentule.nl, collecties Linea Raffaeli aanklikken en dan is het nummer 419 op pagina 4. Maar dan met een hoepel en sluier.
Ik moet alleen nog duifjes regelen en tule en ballonnen halen om het huis van haar ouders te versieren.

Anonymous (niet meer actief)

Beste Mama,
Bent u bevallen tussen 2010 – 2015? Hierbij een enquête over uw voedingspatroon voordat u zwanger werd. Ik ben een student van de opleiding Verpleegkunde en Vroedkunde en ik doe mijn afstudeeronderzoek over hoe het voedingspatroon is van vrouwen, voor zij zwanger worden.
De enquête bestaat uit twee delen. Een deel met algemene vragen en het andere deel met vragen over uw voedingspatroon voor u zwanger werd. Het zou fijn zijn als u hier uw bijdrage aan wilt leveren. Het onderzoek is volledig anoniem. Deze enquête neemt ongeveer 7 minuten tijd in beslag.

http://www.thesistools.com/web/?id=451382

Voor vragen kunt u terecht bij midwifeinspe@gmail.com
Alvast bedankt voor uw deelname,
Groetjes Carolien

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Carolien,

Je kunt je berichtje beter plaatsen in het forum Onderzoek en dan bij het Tienermoeders gezocht! Bij het forum Onderzoek onder Ik doe wel mee! staan meiden die willen meedenken met studenten en onderzoekers. Misschien staan hier ook meiden bij die je enquete willen invullen. 

Succes met je onderzoek.