Sex, liefde & relaties

64 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Sex, liefde & relaties

Een nieuwe vriend, vlinders in je buik of flirten via je telefoon? Hier gaat het over liefdeszaken!

Anonymous (niet meer actief)

Je had de morningafterpil kunnen nemen, want nu loop je het risko dat je zwanger wordt. Hangt er vanaf in welke week je de pil vergeten bent.
Even op pil vergeten op internet zoeken en je kan precies lezen wat je moet doen.

Anonymous (niet meer actief)

Als je hem zo laat neemt is de kans op zwangerschap wel groter, hij heet niet voor niets de mornin after pil.

Anonymous (niet meer actief)

Als je hem zo laat neemt is de kans op zwangerschap wel groter, hij heet niet voor niets de mornin after pil.

Anonymous (niet meer actief)

Als je hem zo laat neemt is de kans op zwangerschap wel groter, hij heet niet voor niets de mornin after pil.

Anonymous (niet meer actief)

Hej Kayleee16,

Gefeliciteerd met je zwangerschap!:)
Je kunt altijd nog proberen om met je vriend verder te gaan, maar als het echt niet meer gaat, dan gaat het gewoon niet meer. Het kind heeft er ook niks aan als zijn/haar papa & mama ongelukkig zijn en constant ruziën/elkaar negeren/nauwelijks met elkaar praten (noem maar op). Want als er een 'gespannen' of 'negatieve' sfeer tussen jullie hangt, dan merkt het kindje dat ook! En dat is niet goed voor het kind. Het is beter voor zowel jullie als voor het kind dat jullie 'normaal' met elkaar om kunnen gaan/vrienden blijven, dan wanneer jullie bij elkaar blijven en het niet met elkaar kunnen vinden. Ik ben bijna 26 weken zwanger en ik heb hetzelfde meegemaakt met mijn vriend (inmiddels mijn ex;)) Wij zijn uit elkaar gegaan omdat het niet meer langer ging. We zagen dat gelukkig allebei in, en hebben besloten om uit elkaar te gaan. We zijn wel vrienden gebleven en hebben af en toe ook nog wel contact met elkaar. Ook hebben we gezegd dat we wel kijken wat de toekomst brengt, wie weet komen we straks wel weer bij elkaar, als alles weer goed gaat tussen ons. Maar voor nu was dit het beste, ook voor het kind!
Het lijkt me dus verstandig om er rustig met je vriend over te praten, dan komen jullie er vast wel samen uit:)

liefs xx

Anonymous (niet meer actief)

Dankje!:)
Het is inderdaad voor jou ook fijn om te weten hoe hij er over denkt en hoe hij de toekomst ziet. Dan is het misschien ook makkelijker om samen te beslissen hoe jullie nu verder gaan. Ik hoop ook voor jullie dat jullie er samen uit kunnen komen:) Succes & geen dank hoor!;)

Liefs xx

Anonymous (niet meer actief)

Het komt bijna niet voor dat je menstrueert tijdens een zwangerschap, hooguit nog 1 keertje.
Een bloeding tijdens pilgebruik is geen menstruatie, maar dat komt omdat er in de stopweek geen hormonen worden toegediend.

baby25

nee ik heb de implanon en die werkt ook niet 100% zekerheid hoor want er zijn al in groot-brit 584 vrouwen zwanger en engenland 600vrouwen dus hij werkt echt niet hoor voor mijn doen ik ben misselijk moe me borsten doen pijn en ik ben misselijk vooral s morgens en s avonds en me buik groeit heb ik het gevoel want hy komt naar buiten toe

Anonymous (niet meer actief)

Wat is het verschil tussen Groot-Britannie en Engeland?

baby25

nou is geen verschil het is zo dat daar vrouwen zijn die de implanon hebben zwanger zijn geraakt zijn tussen de 584 vrouwen 600 vrouwen

Anonymous (niet meer actief)

Ik wist het verschil wel maar wilde het graag horen van baby 25 en ik vond haar antwoord wel komisch.
Wales hoort er trouwens ook bij.
Het is daar prachtig ik ben daar met de Pabo op werkweek geweest in zo'n echt mooi Engels landhuis bij Mrs. Teasdale, echt zo'n adelijke dame. In een huis met 18!! kamers, de buitenkant helemaal in de klimop. Echt een super week gehad daar, alleen de kamers waren boven niet verwarmd en zelfs in de zomer was het daar nog koud.
Ze stelde het huis open om zo geld binnen te krijgen voor het onderhoud, daar had haar man altijd voor gezorgd maar die leefde niet meer.

Noord Ierland (voor het grootste gedeelte katholiek) hoort bij het verenigd Koninkrijk en de rest Ierland is zelfstandig.
Er is een soort godsdienstoorlog geweest tussen protestant en katholiek de katholieken in Noord Ierland werden achtergesteld, verdienden minder, slechtere huizen, slechtere banen enz.
Ht is altijd een redelijk arm land geweest, door het lidmaatschap van de EU zijn ze financieel ernorm vooruit gegaan, maar nu gaat het financieel ongeveer weer even slecht als met Griekenland.
We gaan nog een keer op vakantie naar Wales, lekker met de auto, maar dan moeten we er maar vanuit gaan dat we veel regen hebben, dus veel boeken mee!
Volgens mij mogen vrouwen in Ierland geen abortus laten doen, dat is daar nog steeds verboden, komt nog voort uit het katholisisme.

Anonymous (niet meer actief)

Probeer zo weinig mogelijk seks met verschilldende partners te hebben, dan heb je ook veel minder kans op baarmoederhalskanker.

Anonymous (niet meer actief)

Beste Sam88,

Je hoeft je echt niet druk te maken om zulke dreigementen, ik heb ze zelf ook jaren gehad. Zowiezo heeft de moeder meer rechten dan de vader en zou hij het kind bij je weg willen laten halen dan zou jeugdzorg dat moeten bepalen en niet hij. Dat je een uitkering hebt wil niet zeggen dat je niet voor je kind kan zorgen. Als hij de voogdij zou willen dan zou hij inderdaad een advocaat in armen kunnen nemen, dan zou hij een dna test moeten afleggen om te bewijzen dat hij de vader is. Dan nog heeft hij een lange weg te gaan hij zou dan aan moeten tonen dat hij zelfstandig het kind zou kunnen opvoeden en een stabiele situatie (financiën, woning (geen strafblad?) vast inkomen en noem het maar op) En als ik zo hoor wat voor dreigementen hij uit heeft hij niet bepaald een poot om op te staan. Hij heeft een lange weg te gaan en met al die dreigementen kan ie er donder op zeggen dat hij ook maar ooit enkele rechten zal krijgen.
Succes ermee en maak je er niet al te druk om!

Anonymous (niet meer actief)

lieve schat je hoeft je helemaal geen zorgen te maken.. mijn ex een marokkaan had ook allemaal rare dreigementen. trek je er helemaal niets van aan en probeer te genieten van dat kleine wondertje in je buik!! ik red het ook prima nu met mijn kindje en die van mij is inmiddels 7 maanden nu. (leef op het moment van uitkering) hij laat gelukkkigg niets meer van zich horen. wel shit dat zijn familie het weet rare mensen maar echt maak je niet druk wat wil hij met een rechtzaak komen doen? jij bent de moeder! als jij goed voor je kindje zorgt is er helemaal niets aan de hand maak je hier maar geen zorgen over alsjeblieft.
dikke knuffel van ons

Anonymous (niet meer actief)

@filsan, ik zou de kansen pakken die je geboden worden, dit is de enige manier om uit je situatie te komen. Probeer zelfstandig te worden en niet afhankelijk te zijn van mannen.
Het duurt nog bijna een jaar totdat het september is, dan is je dochtertje ook weer wat ouder. Bij ons is het normaal dat vrouwen zelfstandig en afhankelijk zijn. Studeren is ook een goed voorbeeld voor je dochters die hun toekomstige leven in nederland gaan doorbrengen.
Sukses

Anonymous (niet meer actief)

Dat kan geen kwaad, de baby ervaart dat juist als een knuffel, wanneer je baarmoeder zich aanspant. Plus zo train je ook je onderste spieren soort van heb ik gelezen Wink

Anonymous (niet meer actief)

ik was 19 toen ik dean kreeg en ben op mn 20 getrouwd en nu op mn 21 krijg ik de 2e kind. onze relatie gaat goed af en toe eens ruzie maar dat voorkom je toch niet. mn hart staat nog steeds in vuur en vlam voor mn man. en we zijn kort na de geboorte van dean weer begonnen met sex hebben. en nu nog steeds.

Anonymous (niet meer actief)

ik en mijn vriend hebben sex gehad tot de dag voor ik ben bevallen, vrijdag sex gehad zaterdag bevallen. twee weken na de bevalling al terug sex, wel rustig aan want het deed beetje pijn maar na twee/drie dagen was dat over en konden we ons volledig laten gaan

Anonymous (niet meer actief)

Hallo iedereen,

Ik ben nu 8 tot 10 weken zwanger onbedoeld...
Het is dwars door de pil heen gegaan en ben zelf bijna 21.
Nou heb ik een probleem:

Mijn (vriend) ex waar het al 3 weken mee uit is maar wel nog spreek en zie de afgelopen 3 weken is de vader, hij zegt dat hij er over heeft nagedacht en zegt dat als ik het kind hou hij er niks mee te naken wilt hebben en het niet erkend, en als ik het weg haal mij daar in steunt en we wel verder in een relatie kunnen... dat is dus een soort van chantage...

Mijn gedachten zegt houden, maar dan moet ik het dus alleen doen, mijn ouders willen wel helpen maar woon op mezelf...
Ik heb nog geen opleiding afgerond, heb nog geen rijbewijs en dat was de planning voor volgend jaar...
me ex zegt dat hij heel veel van me houd en ik een speciaal meisje voor hem ben, maar als dat zo is dan liet hij me ook niet in de steek als ik het hield toch?

Mijn vraag aan jullie is wat zouden jullie doen? Heeft me ex gelijk? Is het zwaar alleen? Alle advies is welkom!!

Alvast bedankt, lestorlover bijna 21

Anonymous (niet meer actief)

Inderdaad chantage, wat voor garantie heb je dat hij wel bij je blijft na een eventuele abortus?
Na een abortus zal jullie relatie ook niet meer zoals eerst. Als hij veel van je houdt, moet hij je steunen ipv te vragen jouw (en zijn) kind weg te laten halen. Als vader is hij toch mede verantwoordelijk voor de zwangerschap?

Anonymous (niet meer actief)

Ja dat klopt, maar zo ziet hij dat niet, ik moet maar kiezen en dan kan ik kiezen voor een kind of voor hem....
Er is geen zekerheid dat hij bij me blijft nee, bij beide niet en weet gewoon niet zo goed wat ik ermee moet... Sad

Anonymous (niet meer actief)

Daarmee moet je het prima redden. Vind het wel apart dat je slechts 300 euro overhoud als je huur maar 400 euro is. Hoeveel vaste lasten heb je dan nog verder? want water gas en licht zit inbegrepen.. Het is in ieder geval te doen want zijn inkomen is het sociaal minimum en daar zou je het mee MOETEN redden. Ik deed het tijdenlang (en mijn moeder nu nog steeds) met veel minder. Had slechts 160 euro in de maand voor boodschappen..

Anonymous (niet meer actief)

Het lijkt me niet dat je het daar goed mee kan redden. Wij hoeven gelukkig niet met weinig geld te leven, maar het zou ons (2 volwassenen en 2 kinderen) absoluut niet lukken. Zeker als je er ook nog een auto van moet rijden om op e werk te komen. Wat onverwachte kosten in je zit in de puree. Tenzij je spaargeld achter de hand hebt.

Anonymous (niet meer actief)

Hahaha nee heb dat alleen elke keer na de bevalling. Het kan komen omdat je vagina meer doorbloed is en dus vernauwder.

Anonymous (niet meer actief)

Hoi meiden, ik was/ben al drie jaar samen met me ex/vriend. Ik weet nu echt ff niet meer hoe het zit. Ik ben op het moment bijna 14 weken zwanger en ben gisteren langs de verloskundige geweest en heb mijn kleintje zijn of haar hartje horen kloppen super trots natuurlijk. Maar hij is er niet zo erg mee bezig hij is heel erg egoistisch en erg met zich zelf bezig en dat doet behoorlijk pijn hij laat niet zien dat die blij is. Hij maakt het wel bekend via FB en zegt het tegen iedereen maar voor de rest regel ik zelf alles. En doet hij er een beetje luchtig over ook is hij gewelddadig en heb ik het met mijn maatschappelijk werkster over gehad en zij zei ook dat ook al is het de vader dat ik voor me kindje moest kiezen en voor mijn kindje zijn veiligheid moet zorgen en die van mijzelf. Ik denk niet anders dan aan me kleine die in mij groeit en heb alles voor mijn kleine over. Ik zie het ook niet echt meer als ons kind maar mijn kindje. Hoe staan jullie hier tegen over en zijn er ook jonge meiden hier die het alleen doen ? Liefs.

Anonymous (niet meer actief)

Heey, ik heb hetzelfde meegemaakt bij mn 1e zwangerschap. Mn ex was heel geweldadig en ik ben toen ook bij hem weggegaan en voor mij en me kind gekozen. Dat is het allerbelangrijkste!! Tuurlijk is het zwaarder in je eentje dan met 2 maar ik vond het heerlijk alles op MIJN manier doen en heb echt een enorme hechte band nu met mijn zoon daardoor. Ik woonde een tijd in een opvang en heb dmv urgentie een eigen woning gekregen en alles zo op een rijtje kunnen zetten. Kerels zijn een bijzaak je kind is het belangrijkste en jij bent verplicht om ervoor te zorgen dat hij in een veilige stabiele situatie mogelijk verkeerd en als dat betekend dat je bij je vriend weg moet gaan dan moet je dat doen! Vergeet niet wij zijn vrouwen, moeders en je kan het!

Anonymous (niet meer actief)

Ja, klopt hij was hiervoor gewelddadig, had ook niet verwacht dat ik zwanger van hem zou raken. Heb het voor een paar weken terug ook nog geprobeerd maar tevergeefs. Ik stel mezelf zeker iedere x teleur. En jullie hebben gelijk ik kan dit wel alleen mijn moeder is het ook alleen gelukt. Iig bedankt, doet me goed datt ik dit ook met anderen kan bespreken. Ik heb volgende maand 23 juli de grote echo en ben zo benieuwd naar wst er in mijn buikje groeit. :). Fijne dag nog allemaal. X

Anonymous (niet meer actief)

Wat ik me afvraag was je ex-partner ook al gewelddadig voor de zwangerschap, want dit is toch niet iets wat na 3 jaar opeens naar buiten komt en dit zal door een zwangerschap ook niet in positieve zin veranderen, eerder zal het de agressie versterken. Ik zou dus al veel eerder afscheid van zo iemand genomen hebben, al voor hij losse handjes begon te krijgen. En ik had me zeker niet door hem laten bezwangeren.

Anonymous (niet meer actief)

Btw ik vind niet dat je helemaal gelijk hebt, kijk dat je het zo denkt dat je bij zo een kerel weg zou gaan zou iedereen denken ik ook op het begin. Maar ik was net 16 toen ik uit huis ging en toen was hij nog wel een goeie leuke jongen.. Ook al waren er wel alarmbellen die al vanaf het begin af moesten gaan.. Maar ja ik heb veel mee gemaakt in mijn jeugd en soms doe je dan domme dingen en denk je dat die gene het enige goeie in je leven is achteraf nu ik ouder en volwassener ben zie ik in dat dat helemaal niet zo is. Maja van dat soort dingen leer je.

Anonymous (niet meer actief)

Heey!
Ik had een vraagje, wie hier heeft er ook een oudere vriend? Met toch redelijk wat leeftijdsverschil? En kregen jullie commentaar ofz? EN hoe reageerden jullie dan?
Berichtje mag :-)
Groetjes Maude

Anonymous (niet meer actief)

ik en mn vriend verschillen 3jaar ik ben 17 en hij is 20 & jullie?

Anonymous (niet meer actief)

Bwa, 3 jaar is niets eigenlijk in vergelijking met mij.. veel meer allesinds Wink

Anonymous (niet meer actief)

HoiHoii!!

beetje late reactie misschien maar hopelijk heb je er nog wat aan!

Mijn vriend is 23 (bijna 24) en ik net 17.
Wij verschillen dus 7 jaar in totaal.
Of wij commentaar kregen?
Hmm ja tuurlijk, hij was volgens sommige een pedo, en loverboy (vooral volgens mijn moeder)
En op school werd ik uitgescholden voor een hoer en slet.
Hoe we erop reageerden?
Gewoon negeren, wij moeten gelukkig met elkaar zijn, en wat een ander zegt lekker boeiend.

Anonymous (niet meer actief)

Beetje raar om dit hierop te gooien , maar ik doe het toch.

Ik ben 9 dagen geleden bevallen en had 2 hechtingen. Eergister waren allebei mn hechtingen eruit en gister hebben mijn vriend en ik voor het eerst weer seks gehad. Maar wat was dat een tegenvaller .. We voelden er allebei niks van omdat het gat zo groot was. KOMT DIT OOIT NOG GOED?!?! Of had het allang genezen moeten zijn en weer terug naar hoe het eerst was?

Anonymous (niet meer actief)

Je bent meestal meteen na de bevalling weer vruchtbaar, tenzij je volledige borstvoeding geeft. Dan regelt de natuur het zo, dat je meestal niet zwanger kan worden omdat je al voor een kind moet zorgen (de voeding dan).

Hechtingen zijn niet na 10 dagen al genezen, dat kan wel een paar maanden duren. Het is sowieso niet verstandig om ze snel alweer seks te hebben, vanwege infectiegevaar. Je hebt een wond in je baarmoeder en die heeft de tijd nodig om te genezen. Het algemene advies is om 6 weken na de bevalling pas weer seks te hebben.

Persoonlijk moest ik er de eerste maanden niet aan denken, wel knuffelen en intimiteit, maar absoluut geen seks en gelukkig dacht mijn man er ook zo over. Wij konden de eerste tijd seks niet loskoppelen van zwanger zijn en bevallen.

Dus ik weet niet hoe de vagina kort na de bevalling was, het is iig later weer helemaal goed gekomen.

Anonymous (niet meer actief)

Mag je seks hebben als 17 jarig meisje met een jongen van 24 of is dit strafbaar?
Je mag me ook een PBTJE sturen!

Anonymous (niet meer actief)

Grappig dit las ik op bb ook al van je.
had je genoeg reacties op gehad toch? Wink

Anonymous (niet meer actief)

Ja maar bb is een kut site Wink en het is nog niet duidelijk of het wel of niet strafbaar is Wink

Anonymous (niet meer actief)

Waarom omdat mensen daar eerlijk antwoord geven op je vraag?
Je stelt een vraag en dan krijg je er een eerlijk antwoord op en dan zint het je niet..

Anonymous (niet meer actief)

Mja je antwoord heb je gehad. Wel meerdere keren. Zowel op babybytes als nu hier.
dus je weet het nu. Het is dus inderdaad strafbaar..

Anonymous (niet meer actief)

Et is niet strafbaar zolang je het maar niet tegen je zin in doet Wink het bericht van de politie zelf

Anonymous (niet meer actief)

Waarom vraagje het dan als je het allemaal zo goed weet wijsneus?

Anonymous (niet meer actief)

Omdt ik vandaag pas een antwoord erop kreeg Wink

Anonymous (niet meer actief)

https://www.google.nl/search?hl=nl&q=mag+je+seks+hebben+met+een+minderja...

Anonymous (niet meer actief)

De jongen is dan zeker strafbaar als iemand daar aangifte van doet tenminste. Waarom wil je bewust een kindje? Als ik jou was zou ik eerst even heeel goed nadenken. En je kan zo op manuela93 reageren, maar misschien moet je het stukje in d'r dagboek maar eens lezen. Een kindje is niet alleen maar leuk..

Anonymous (niet meer actief)

Dabkje mandy! Jij begrijpt het tenminste!
maar pas op wat je zegt want voor je het weet noemt ze je een slechte moeder etc etc..

Anonymous (niet meer actief)

Mensen uitkijken die SamanthaLy is nep!
op babybytes ook allemaal rare vragen en als je er op in gaat stuurt ze je gemene prive berichten.
Op babybytes heeft ze haar account verwijderd maar er stond ook nog dat ze 9 kinderen had en 40 weken zwanger is.
en op deze site zegt ze weer iets anders!
Dus uitkijken!

Anonymous (niet meer actief)

Ik ben niet nep.
Het is erg knap als je op de leeftijd van 17 al 9 kinderem op de wereld hebt kunnen zetten.
Pff! Maar oké denk wat jullie denken willen hoor.
Maar vraag het liever eerst aan mij dan aan haar want ik ken mezelf beter dan haar.
Hoe kinderachtig ben je om iemand zwart te lopen maken die je niet eens kent. Bah! En dat is dan moeder...

Anonymous (niet meer actief)

Wat jij doet vind ik niet kunnen.
kan wel merken dat het mei vakantie is! Beetje nepprofielen aanmaken, niks beters te doen?
en als een antwoord op je vraag niet zibt ga je gelijk gemene prive berichten sturen, hoezo kinderachtig?! En t ergste vind ik nog dat je niet eens weet if het strafbaar is om met een 24 jarige seks te hebben. Je kan wel merken dat je zelf kindrrachtig bent, misschien beter opletten op school? Da had je het geweten. Je kan mij een slechte moeder noemen en waarom? Omdat ik tegen je in ga?
Blijkbaar ben jij er nog lange niet klaar voor om voor een kind te kunnen zorgen.
word eerst volwasse. Wink

Anonymous (niet meer actief)

En als jullie het niet geloven bekijk dan even mijn fotoalbum.

Pagina's