Fake accountd

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Fake accountd

dag allemaal,

Ongeveer een half jaar geleden heb ik mij aangemeld op tienermoeders.nl, de rede van mijn aanmelding was voor namelijk om in contact te komen met iemand die in het zelfde schuitje zat.

Na even rond gekeken te hebben kwam ik in contact met kubra, kubra was 16 jaar en woonde in de zelfde plaats als ik (almere). Kubra zei dat ze 6 maanden zwanger was, haar vriend dood was en haar ouders nog van niks wisten.
Natuurlijk geloofde ik haar ik zat was immers ook zwanger en het idee dat ik er niet helemaal alleen voor stond was ontzettend fijn!

Kubra is met mij mee geweest bij de eerste echo waar ik besloten heb hij/zij weg te laten halen. Kubra is ook bij mij thuis geweest en wij hadden vaak contact via whatsapp.

Nu kom ik even ter zaken kubra is nooit zwanger geweest toen zij met meer en meer smoesjes aan kwam zetten mij te mijden, nep fotos waar zij geen buik had met 9 maanden, en echo s van google was het ontzettend duidelijk geworden voor mij. Oftewel pas op! Er zijn serieus mensen (psycho's) die zich voor doen alsof ze zwanger zijn! Waarom? Ik weet het echt niet! Maar pas op.

DreamBaby
afbeelding van DreamBaby

Bedankt voor de waarschuwing!

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Krabbie0206,

Bedankt voor je berichtje.
Mochten jullie iets zien dat niet helemaal klopt, meld het ons dan via tienermoeders@fiom.nl

Groetjes,
Karin
een van de beheerders