ALkmaar

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
ALkmaar

Hoi hoi,
Zijn er nog jonge ouders in alkaar? Smile
Die het gezellig vinden om te kletsen, ervaringen te delen of elders?
fijne avond Smile

Anonymous (niet meer actief)

Hey hey,

Hier een jonge aanstaande moeder van 21 uit Den Helder. Ik zou het heel leuk vinden om in contact te komen met andere jonge (aanstaande) moeders uit de buurt. Ik ben 9 weken zwanger van mijn vriend waar ik al 4 jaar mee samen ben en 3 jaar mee samenwoon. We hebben alles voor elkaar: een eigen huis, auto, vaste banen, goede relatie. Al stond een kindje nog helemaal niet op de planning, we zijn er erg blij mee en het is van harte welkom! Graag zou ik het leuk vinden om jouw verhaal te horen. Je kunt me mailen op: mariekevdw93@gmail.com

Veel liefs

Anonymous (niet meer actief)

hey!
beetje laat bericht,maar beter laat dan nooit Smile
Ik ben isabella 21 en woon in Bergen. Ik heb een zoontje van 7 maanden en een vriend waar ik al 3 jaar mee samen ben.
als je het leuk vind mag je me een mailtje sturen: isabella_ny_12@hotmail.com.
Liefs xx

Anonymous (niet meer actief)

Hee ja leuk!
Ik ben net 25 geworden en heb een zoontje van 15 maanden. Heb weinig vrienden hier in de omgeving vanwege remigratie dus zou graag met leuke meiden met kids in contact komen!
Je kunt me mailen op Lysanne.m.c@outlook.com

Anonymous (niet meer actief)

Hallo!

Mijn naam is Ruth Groenewoud, ik ben de voorzitter van de Stichting Miss IQ. Voor ons nieuwe project, wat in september van start zal gaan, zijn wij nog op zoek naar jonge moeders t/m de leeftijd van 23 jaar. Wij bieden namelijk ondersteuning bij bepaalde knelpunten waar een jonge moeder tegen aan kan lopen. Kijk voor meer informatie op http://stichtingmissiq.nl/oproep-aan-jonge-moeders/.

Tot ziens!

Anonymous (niet meer actief)

Hoi!
Ik weet dat t bericht al vrij oud is, maar ook ik zou graag in contact komen met leuke meiden met kinderen. Ik ben 22 jaar oud en heb 2 meiden. 1 van anderhalf en 1 van 10 weken. Wij zijn van Alkmaar naar Wormerveer verhuisd en ik ben nu bijna 5 jaar samen met mijn vriend. Helaas geen vriendinnen die kinderen hebben en dan word je wereldje toch wel klein. Mocht er nog behoefte zijn aan contact, dan hoor ik t graag!

nikki_bergmans@hotmail.com