Mama's to be omgeving Amsterdam :)

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Mama's to be omgeving Amsterdam :)

Hoi!

Ik ben Femke, woon samen met mijn vriend in het centrum van Amsterdam. Ik ben uitgerekend op 26 december, dus nu 11 weken zwanger. Ik ben ondertussen al 20, dus niet echt een 'tienermoeder' meer, maar ik zit wel nog midden in mijn studie.

Het lijkt me leuk om in contact te komen met andere jonge moeders in de omgeving, of meiden die ook nog kort zwanger zijn!

Groetjes,

Kimmie4 (niet meer actief)

Hoi Femke,

Ik ben nu 16 jaar en uitgerekend op 12 juli! Ik woon in de omgeving Haarlem,
Was het bij jou een geplande zwangerschap?

Groetjes x

femkedk. (niet meer actief)

Hoi Kim,

Haarlem, leuke stad!
Bij mij was het eigenlijk wel gepland. Ik heb vorig jaar een abortus gehad en sinds dien zo een sterke kinderwens dat ik de pil nog maar half slikte. Ik wilde gewoon zo graag een kindje.

hoe zit dat bij jou? Ben je nog aan het studeren of moet je nog beginnen? Woon je op jezelf of bij je ouders? En is het niet super zwaar om hoog zwanger te zijn met deze hitte haha?

Groetjes,
Femke

Kimmie4 (niet meer actief)

Hi Femke,

De zwangerschap valt bij mij eigenlijk wel reuze mee, het is niet heel zwaar, soms wel rugklachten maar dat blijft niet zo heel lang, ik ben nu 36+5 en ik wordt deze woensdag bij 37 weken ingeleid wegens een groeiachterstand, heel spannend..
nou woon in eigenlijk in Zandvoort precies tegenover het strand en ja het is heel benauwd, maar ja ik blijf liever binnen met deze hitte :).
Ik begin in oktober weer met mijn school, ik was gestopt toen ik erachter kwam en had al eigenlijk geen zin meer erin, hierna hoop ik dat het wel lukt.

Groetjes Kim

femkedk. (niet meer actief)

Hi Kim,

Ah gelukkig, wat spannend dat je deze week al ingeleid wordt! Heel veel succes en geluk alvast!

Wel goed dat je weer terug naar school wilt Smile Je hebt natuurlijk ook nog een maand of 3/4 na de geboorte. Ik loop waarschijnlijk wel vertraging op straks, of ik moet vijf weken na de bevalling al weer naar school kunnen haha. Dat zie ik dan wel.

Heel veel plezier met je kleintje straks, en ik hoop dat alles goed komt met zijn/haar groeiachterstand? Weet je al of het een jongen of meisje wordt?

Groetjes