Project voor jonge moeders: Jonge moedergroep te Haarlem!

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
Project voor jonge moeders: Jonge moedergroep te Haarlem!

Beste mama's!

Ik ben op zoek naar jonge moeders tot 27 jaar voor een nieuw project dat ik, met genoeg aanmeldingen, zal gaan starten. Ik zet dit project op, in samenwerking met, welzijnsorganisatie DOCK.

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Naomi en ik ben 27 jaar. Op mijn 18e raakte ik in verwachting van mijn nu 7-jarige zoon. In mijn dagelijks leven volg ik voltijd de hbo-studie maatschappelijk werk en dienstverlening.
Ik zet dit project op, omdat ik, als jonge moeder, weet hoe belangrijk het is om in contact te staan met andere moeders en wat er allemaal bij het moederschap komt kijken, zowel hele leuke, maar ook de iets minder leuke momenten. Denk bijvoorbeeld bij de twijfels over werk, school, financiƫn en of je het wel goed doet als moeder. Ik weet er alles van. Het project is dus voor- en door moeders.

Het doel van de jonge moedergroep is het vergroten van het sociaal netwerk en om ervaringen te delen. De kinderen zijn ook van harte welkom en kunnen op deze wijze ook weer nieuwe vriendjes maken.
Ook is er hulp m.b.t. opleiding, werk, financiƫn en opvoeding etc.

De jonge moedergroep vindt 1 keer per week plaats op maandag en- of dinsdag in een wijkcentrum in Haarlem.

Mocht je interesse hebben, dan hoor ik dit graag! Bij genoeg aanmeldingen en interesse zal ik iedereen persoonlijk benaderen.

Groetjes,

Naomi