Reageer op de blog van Lilian

11 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Reageer op de blog van Lilian

Elke week schrijft Lilian een blog. Wil je reageren? Dat kan hier!

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

Als ik het goed begreep heeft jou zoontje happy wheezer.

Onze oudste zoon heeft dit ook en in het begin vond ik dit best eng omdat de dokters niet zo goed wisten wat er met hem was.

Zou je het leuk vinden als ik een artikel schrijf over mijn ervaringen met Kaiden?

Kusjes,

Sabine

Liefslilian.nl (niet meer actief)

Heei Sabine,

Ja leukk! Lijkt mij een goed idee. Zo kan ik ook zien wat jou ervaringen er mee zijn. En wat jij probeer om ervoor te zorgt dat hij er minder last van heeft!

Ik vind het soms ook best wel eng. Het idee dat hij in zn bedje ligt en bijna geen lucht krijgt en dat je het niet steeds in de gate kan houden. Dat vind ik verschikkelijk! Gelukkig gaat het op het moment wat beter.

Ik ben benieuwd naar je artikel!

Liefs, Lilian

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

Als het weer gebeurd en vooral als het 's nachts gebeurd ga dan even met je zoontje buiten zitten. Frisse lucht is erg goed voor je kleintje zijn longetjes en dat zorgt ook voor wat rust. Niet alleen de buitenlucht zorgt voor een rustgevend gevoel, maar ook het lekker met mamma kroelen is ook rustgevend. Jij zal je ook wat fijner voelen denk ik omdat je dan zelf ook tijd krijgt om er kalm over na te denken en kan gaan zien dat het echt wel weer goed komt.

Doe je wel een jasje aan en lekkere warme sokjes als het koud is.

Kusjes,

Sabine

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

Ow Wat leuk! Je hebt een eigen website! Ik ben al een tijdje bezig met een eigen website aan het bouwen. Vind het echt super leuk om te zien dat jij al een website bent begonnen! Ik ben daar nog niet, begin nu HTML pas een beetje af te ronden. Misschien kunnen we tegen die tijd bij elkaar een gastblog schrijven.

Kusjes,

Sabine

Liefslilian.nl (niet meer actief)

Lieve Sabine,

Jaa dat hebben wij ook heel vaak gedaan, naar buiten gaan. Tevens word je kindje daar ook heel rustig van!

Het scheelt dat ik iemand ken wie me daar bij kan helpen. Ja ben ontzettend blij dat ik mijn plan toch heb door gezet. Vind het echt heel erg leuk om te doen. Ja zou leuk zijn. Heb je al een eigen domein aangeschaft? Als ik je ergens mee moet helpen dan hoor ik het wel!
Succes!

Trouwens lief dat je mij site een bezoekje hebt gebracht! <3

Liefs, Lilian

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

Wat fijn dat je zoontje daar baat bij heeft. Helaas help het niet altijd.

Ik vind het heel fijn dat ik kan helpen. De beste tip die ik kan geven is: Het maakt niet uit hoe vaak je bij de HAP zit het is nooit te vaak, maar het kan wel te weinig zijn.

Ik heb nog geen domein aangeschaft. Ik krijg nu les in HTML en CSS en als ik dat onder de knie heb kan ik gaan bouwen en zodra dat klaar is ben ik van plan het een domein te geven. Wil wel eerst graag dat de pagina's af zijn en goed werken.

Als je me ergens mee kunt helpen laat ik het je weten.

Graag gedaan!

Kusjes,

Sabine

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

Ik gebruik de rietjes bekers van Nüby die vind ik echt ideaal, alleen moet je ze niet omkeren want ze zijn niet helemaal anti lek. Mijn kinderen dronken er al vanaf -9 mnd uit. Het leeftijdsadvies is 12mnd+ maar als je het ze gewoon leert gaat dit makkelijk eerder. Mijn kids konden het al vrij snel nadat ik het hen aanbood.
Ik vind ze in ieder geval super, want er kan ook lekker veel in in tegenstelling tot andere bekers vaak.

https://www.google.nl/search?q=rietjes+beker+nuby&espv=2&biw=1536&bih=76...

Kusjes,

Sabine

Liefslilian.nl (niet meer actief)

Ik probeer het al een tijdje met een anti lek beker.. hij begrijpt er alleen niks van. Heb ook al geprobeert het antilek rubbertje weg te halen zodat hij door had dat er drinken in zat. Daarna deed ik dat rubbertje er weer op. Maar nog begrijpt hij het niet. Als ik hem met een rietje laat drinken zit hij er alleen maar op te bijten. Een gewone beker om daar uit te drinken vind hij helemaal geweldig.. daar wordt het alleen een ontzettende knoei boel van! En moet er dan steeds bij zijn. Daarom zou ik hem graag uit een antilek beker willen laten drinken.

Heb je nog tips LipstickMama? Of andere moeders?

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

Ik gaf mijn oudste in de zomer een beker water zonder kleding aan in zijn stoel en met een handdoek eronder. Na een tijdje kreeg hij door hoe je een beker het beste kon gebruiken en ging het amper nog mis. Als we dan klaar waren met eten kleedde ik hem aan en kreeg hij vaak in de middag gewoon een rietjes beker.

Kusjes,

Sabine

Anonymous (niet meer actief)

Hoi Lilian,

OW NEE ga je echt echt?! Ben ik dan de enige die hier blogt nog? Wat jammer zeg ga je enorm missen.

Kusjes,

Sabine