Reageren op de blog van Amber

8 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Beheerder Esmée
Reageren op de blog van Amber

Elke week schrijft Amber een blog. Wil je reageren? Dat kan hier! 

ProudMom
afbeelding van ProudMom

Pfieuw, heftig verhaal! wat heb jij al veel meegemaakt in korte tijd, ik kijk uit naar het vervolg van je verhaal, Sterkte met alles, en fijn dat het nu wel weer goed met jullie gaat!

Amber

Heftig was het zeker, ook al heb ik dat niet altijd even door! maar heel erg bedankt, ik kijk er ook naar uit! X

Onbekendx (niet meer actief)

Heftig! En erg dapper dat je dit met ons wilt delen. Ben benieuwd naar je volgende blog!

Amber

Dankjewel Naomi! Ik kijk er erg naar uit X

Onbekendx (niet meer actief)

Ik zou het leuk vinden om met je informatie uit te delen, ik zelf ben 19 en nu 14 weken zwanger.. zou leuk zijn als ik hier in de buurt iemand zou kennen met ongeveer hetzelfde verhaal.. ik zelf kom uit Melissant, zuid holland

Amber

Ah oke wat leuk! Als je wilt kunnen we wel appen? Ik stuur je in een prive berichtje wel mijn mobiel nummer.

studentBUAS

Hallo Amber,
Mijn naam is Paula en ik doe de opleiding International media and entertainment management aan Breda University of Applied Sciences in Breda.
Voor school ben ik bezig met een erg leuke maar vooral interessante opdracht. Voor deze opdracht moet ik een onderwerp kiezen wat mij interessant lijkt en daar research naar doen en uiteindelijk een persoon benaderen waarmee ik een interview moet afleggen. Ik werk in een groepje van 6 personen die allemaal een eigen onderwerp hebben gekozen. Uiteindelijk wordt er 1 onderwerp gekozen en daar een korte (5 min) documentaire van gemaakt.
Mijn gekozen onderwerp is tienermoeders/vaders. Ik heb dit onderwerp gekozen, omdat het me erg interessant lijkt om te weten hoe het is om een tienermoeder/vader te zijn en wat er allemaal veranderd is sinds de geboorte van het kind. Het is een gevoelig onderwerp bij sommigen. Ik ben momenteel ook een tiener en het lijkt me erg interessant om te weten hoe het is om op deze leeftijd een kind te hebben. Dit is de reden waarom ik mij er graag wil in verdiepen.
Ik heb jouw blog gelezen en ik vroeg me af of je misschien een keertje met mij in contact zou willen komen en of ik een paar vragen zou moeten stellen. Alvast bedankt!
Groetjes,
Paula