Reageren op de blog van Gabriela

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Reageren op de blog van Gabriela

Elke week schrijft Gabriela een blog. Wil je reageren? Dat kan hier!

studentBUAS (niet meer actief)

Hallo Antonie,
Mijn naam is Paula en ik doe de opleiding International media and entertainment management aan Breda University of Applied Sciences in Breda.
Voor school ben ik bezig met een erg leuke maar vooral interessante opdracht. Voor deze opdracht moet ik een onderwerp kiezen wat mij interessant lijkt en daar research naar doen en uiteindelijk een persoon benaderen waarmee ik een interview moet afleggen. Ik werk in een groepje van 6 personen die allemaal een eigen onderwerp hebben gekozen. Uiteindelijk wordt er 1 onderwerp gekozen en daar een korte (5 min) documentaire van gemaakt.
Mijn gekozen onderwerp is tienermoeders/vaders. Ik heb dit onderwerp gekozen, omdat het me erg interessant lijkt om te weten hoe het is om een tienermoeder/vader te zijn en wat er allemaal veranderd is sinds de geboorte van het kind. Het is een gevoelig onderwerp bij sommigen. Ik ben momenteel ook een tiener en het lijkt me erg interessant om te weten hoe het is om op deze leeftijd een kind te hebben. Dit is de reden waarom ik mij er graag wil in verdiepen.
Ik heb jouw blog gelezen en ik vroeg me af of je misschien een keertje met mij in contact zou willen komen en of ik een paar vragen zou moeten stellen. Alvast bedankt!
Groetjes,
Paula