Behoefteonderzoek naar een netwerkapp om jouw steunend netwerk uit te breiden.

1 bericht / 0 nieuw
Saskia Kuijpers
Behoefteonderzoek naar een netwerkapp om jouw steunend netwerk uit te breiden.

Hallo moeders en vaders,

Voor mijn opleiding sociaal pedagogische hulpverlening heb ik een idee ontwikkeld voor een app waarmee tienerouders hun steunend netwerk kunnen uitbreiden en/of versterken. De TienerOuderNetwerkapp, afgekort de TONETapp. Via de app kan je in contact komen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij, vrijwilligers die je bijvoorbeeld kunnen helpen met je administratie en professionele hulpverleners. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om de ontwikkeling van je kind(eren) bij te houden, dat is handig voor als je naar het consultatiebureau of de huisarts gaat. Je hebt dan altijd alle gegevens bij de hand.

Vanuit mijn omgeving kreeg ik zo veel positieve reacties op de TONETapp dat ik nu wil onderzoeken of jullie echt behoefte hebben aan zo'n app.
Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar moeders én vaders die voor hun 21ste hun eerste kind hebben gekregen.

In de inleiding van het onderzoek staat een link naar de introductievideo van de app, waarin ik alle onderdelen uitleg. De video duurt ongeveer 4 minuten en het invullen van de enquête ongeveer 10 minuten. Het onderzoek is anoniem en ik gebruik je gegevens alleen om te kijken of er voldoende animo is om de app daadwerkelijk te ontwikkelen.

Dit is de link naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/CYBQ53T

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en wil jullie alvast hartelijk bedanken voor jullie medewerking.

Hartelijke groet,
Saskia Kuijpers