Gezocht! Jonge moeders voor een online programma

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Dreaming moms
Gezocht! Jonge moeders voor een online programma

Hi,

Ik ben Anne, 22 jaar en moeder van een dochter van 7 jaar. Op dit moment ben ik bezig met een nieuw online programma waarin je leert hoe jij jouw dromen weer kunt gaan volgen.

Toen ik op mijn 14e erachter kwam dat ik zwanger was, stortte mijn wereld in. Alle dromen en doelen die ik toen had die leken ineens voorbij.

Leken, ja. Want ondertussen heb ik heel veel van mijn dromen waargemaakt. Ik wilde heel graag een commerciele opleiding gaan doen. Toen mijn dochter 4 jaar was behaalde ik mijn MBO4 diploma Marketing en communicatie. Wat ook mijn grote droom was, was reizen. Ook zo iets wat ik nooit meer dacht te kunnen doe.

Niets is minder waar want vorige zomer zijn Liza en ik samen 3 weken gaan backpacken door Thailand. Zonder groep, zonder concreet reisplan, alleen een droom om voor olifanten te zorgen en met je billen bloot melk te drinken uit een kokosnoot (Nouja... dat met billen bloot heb ik maar niet gedaan).

Hoe ik deze twee (en nog vele andere dromen) waar heb gemaakt? Gewoon door kleine stapjes te zetten en in mijn dromen te blijven geloven.

Nu wil ik jou ook gaan helpen om jouw dromen te gaan volgen en daarom ben ik Dreaming Moms opgestart. Dreaming Moms is een speciaal programma voor jonge moeders waarin ik jou ga helpen om je doelen te bereiken.

Ik zit nog in de opstartfase en daarom ben ik opzoek naar 10 jonge moeders die mijn 5 daagse cursus willen gaan volgen en misschien ook door kunnen stromen naar het 90 dagen traject.

Dus droom je van
- Een eigen huis
- Een opleiding doen
- Een leuke baan dat goed te combineren is
- Een mooie vakantie
- Een auto
- Of een totaal andere droom/doel....

Maar heb je op dit moment niet...
- De financiƫle middelen
- De juiste mensen
- De juiste kennis
- Of weet je gewoon niet hoe je moet beginnen

Stuur mij een berichtje met 'meer informatie' en ik stuur je alle info.

Liefs, Anne

Mathanja

Meer info