Gezocht: Tienermoeders die bezig zijn met een opleiding!

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
ShannenZoƫ
Gezocht: Tienermoeders die bezig zijn met een opleiding!

Hi!

Ik ben Shannen, een studente van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In mijn eerste jaar moet ik een onderzoek doen en ik heb besloten om dit onderzoek te houden over het combineren van het jong moederschap met het volgen van een opleiding.
Ik ben benieuwd hoe jonge moeders dit ervaren en wat voor hulpmiddelen ze aangereikt krijgen. Ook naar hun idee over wat het combineren van het jong moederschap & een opleiding gemakkelijker zou maken.
Om tot een conclusie te komen heb ik in een interview vragen bij elkaar gezet die mij hopelijk helpen om mijn hoofdvraag te beantwoorden.

Het onderzoek zal geheel anoniem zijn dus je naam wordt niet vermeld. Voor de rest wordt het onderzoek alleen gelezen door mijn docent.
De vragen zullen variƫren van je mening naar je eigen ervaring. Ook als je je niet prettig voelt om bepaalde vragen te beantwoorden hoeft dit natuurlijk niet!

Dus ben jij een tienermoeder op dit moment (geweest) en bezig met een opleiding en zou jij mij willen helpen met dit onderzoek door je ervaring te delen a.d.h.v. vragen? Stuur me dan een berichtje!

Alvast bedankt.

Karina
afbeelding van Karina

hoi. Ik wil wel wat chatten over dit onderwerp. Via Skype? laat maar horen dat spreken we wat af. Ik ben 20, en deed cursussen verpleging en communicatie. Ik heb 2 dochters.
groet, Karina van Dijk