Hulp nodig!

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
Hulp nodig!

Hulp gezocht!

Laat ik eerst mezelf even voorstellen... Mijn naam is Sabrina Keinemans, 37 jaar en moeder van drie dochters van 8, 6 en 4. Ik werk als onderzoeker aan de Hogeschool Utrecht, en heb jaren geleden een boek geschreven over jonge moeders onder de 20 jaar.

Door het ministerie van VWS ben ik benaderd om opnieuw onderzoek te doen naar jonge moeders. Zij willen graag te weten komen waar je tegenaanloopt als jonge moeder, en wat gemeenten of hulpverleners kunnen doen om jou hierbij te ondersteunen. Natuurlijk kunnen deze vragen het best beantwoord worden door jonge moeders zelf. En daarom heb ik hulp nodig!

Ik zoek moeders van 23 jaar of jonger, die wonen in de regio's Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Venlo, Ede, Hoogeveen of Enschede en die het leuk vinden om mee te werken aan een interview. Voor dat interview komen wij naar je toe, en als tegenprestatie ontvang je een tegoedbon van 10 euro. Bv van H&M of een bioscoopbon. Ook zouden we het leuk en behulpzaam vinden als je een vlog maakt met als titel ‘Een dag uit het leven van een jonge moeder’. Met dit filmpje kun je in beeld brengen waar jij in het dagelijks leven tegen aan loopt, en waar je hulp bij kan gebruiken. Natuurlijk zullen we die vlogs NIET online zetten of delen. Wil je niet filmen? Met alleen een interview zijn we ook heel blij!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Neem contact op met sabrina.keinemans@hu.nl of reageer op dit bericht.

Mijn eerdere onderzoek naar jonge moeders is hier te vinden > https://pure.uvt.nl/portal/files/1298925/Proefschrift_Sabrina_Keinemans_...