NPO1 tv programma van Kinderhulp

1 bericht / 0 nieuw
Kinderhulp
afbeelding van Kinderhulp
NPO1 tv programma van Kinderhulp

Beste meiden,

Kinderhulp is bezig met het maken van een groot kerst tv programma. Hierbij zoeken wij mooie verhalen van krachtige mensen waaronder tienermoeders die af en toe wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of hebben gebruikt, bijvoorbeeld via Kinderhulp. Zou jij ons jouw verhaal willen vertellen?

Ooit geholpen door nationaal fonds Kinderhulp? Via baby kleertjes, bedjes, luiers, of via onze acties met Prenetal? Of kun je de hulp op dit moment juist gebruiken? De winter komt eraan, zijn jullie al bezig met warme kleding en dekentjes? Graag horen wij jullie verhalen. Waarom hebben jullie dit extra steuntje nodig? Waarom is hulp, hoe klein ook, belangrijk?

Elke week krijgen wij veel aanvragen van maatschappelijke organisaties binnen voor tienermoeders en hun kleintjes. Wij weten dat deze groep groot is en zijn blij hen te kunnen helpen. Natuurlijk, iedereen heeft soms wat steun nodig! Daarom willen wij ook graag terug horen van jullie hoe het helpt en waar we verder kunnen helpen.

Stichting Kinderhulp zet zich in voor kinderen en gezinnen met kinderen die het niet breed hebben. Via financiƫle bijdragen of directe spullen die nodig zijn, staan wij de kinderen bij.

Graag horen wij van jullie, trots op de teenmoms die ervoor gaan en waar onze hulp heeft geholpen.

Vriendelijke groeten,

Carlijn Visser
Redacteur Kinderhulp
c.visser@kinderhulp.nl