Tienermoeder(s) gezocht voor een interview (anoniem)

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
Tienermoeder(s) gezocht voor een interview (anoniem)

Hallo tienermoeders!

Ten eerste, bedankt dat je op mijn bericht hebt geklikt! Ik zal me even kort voorstellen; mijn naam is Judith, ben 20 jaar en ik kom uit de omgeving Rotterdam. Namens mijn opleiding doe ik onderzoek naar tienermoeders. Om wat specifieker te zijn: de uitdagingen die tienermoeders ervaren rondom hun educatie en zelfontwikkeling.

Voor dit onderzoek zou ik graag 3 vrouwen willen interviewen die een kindje hebben gekregen toen zij zelf tussen de 15-19 jaar oud waren en die woonachtig zijn/waren in de Randstad. Het maakt niet of je recent bent bevallen of al een aantal jaar geleden. Het interview duurt rond de 30 minuten en is volledig anoniem. Wel zou ik graag een audio opname van het interview maken, zodat ik deze later kan uittypen om te analyseren. Daarnaast ben ik bereid om jou kant op te reizen.

Zou je mij willen helpen met mijn onderzoek of ken je iemand die wellicht geïntereseerd is? Dan mag je contact met mij leggen via het volgende emailadres: judith.bakker@hvhl.nl . Mocht je eerst een vraag hebben omtrent het interview of mijn onderzoek, dan is dat natuurlijk geen probleem en kan je op hetzelfde emailadres terecht.

Alvast bedankt voor je tijd!

Met vriendelijke groet,
Judith