Tienerouders gezocht voor afstudeerproductie

1 bericht / 0 nieuw
Sanne_eijk
Tienerouders gezocht voor afstudeerproductie

Hoi meiden,

Momenteel werk ik aan mijn afstudeerproject voor mijn opleiding journalistiek. Hiervoor ga ik een productie over tienerouders maken waarin de tienervader centraal staat. Jawel, de vader : - ) Toch kan ik jullie hulp goed gebruiken.

Voor mijn productie zoek ik namelijk één stel, en één ex-koppel die een kindje tot drie jaar hebben en op het moment dat het kind geboren werd tieners waren. In beide gevallen zoek ik een vader die een actieve vaderrol vervuld. Met de vaders wil ik graag een persoonlijk interview afnemen over hoe zij alles hebben ervaren. Ik zou ook graag een foto van ze maken.
Van de moeders wil ik graag een kort filmpje maken waarin zij vertellen over de relatie met de vader. Hoe vind jij dat hij het doet als vader?

Het gaat om een productie die in eerste instantie voor intern gebruik is. Eventuele publicatie is een mogelijkheid, maar alleen met toestemming. Het is zeker geen must.

Kortom: een mooie, positieve productie waarin de jonge vaders centraal staan. Heb je vragen of interesse? Laat een berichtje achter of mail me op sanne.eijkelestam@student.hu.nl

Ik hoor graag van jullie!

Groeten,
Sanne