Wat is jouw behoefte aan hulpverlening?

10 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Wat is jouw behoefte aan hulpverlening?

Wil je bijvoorbeeld graag naar een tienermoedergroep in jouw buurt? Is die er al? Zou je graag een-op-een hulp willen? Of een loket voor korte, praktisch vragen? Laat hier weten wat jouw behoefte is!

relinde

Ik weet niet of je ook de webmaster bent van deze website maar ik merk dat er veel links op de site staan van bedrijven die niet werken. Ik hoop dat je even alles na kan lopen:

https://tienermoeders.nl/hulp-buurt/oost-nederland/overijssel
Contactgegevens: www.ambiq.nl/professionals/behandelvormen/okb (externe link) - See more at: https://tienermoeders.nl/hulp-buurt/oost-nederland/overijssel#sthash.aZE...

die link werkt niet dat moet zijn. https://www.ambiq.nl/

www.voorzorg.info#sthash.aZErVbJ6.dpuf en die link is verandert in https://www.ncj.nl/

De rest moeten jullie even uitzoeken aan links wat niet werk of verander is, en er juist op zetten.

Adres van de kindertelefoon mis ik op de site.

Beheerder Marieke

Hallo Relinde,

Bedankt voor je oplettendheid. We gaan hier gelijk naar kijken. Wel goed voor jou om te weten is dat wij helaas niet alle gegevens constant kunnen controleren en bijhouden. De organisaties zetten zelf hun aanbod op de site en de vraag aan hen is ook om dit bij te houden. Dat neemt niet weg dat als iemand fouten ziet dat dit gerust doorgegeven kan worden.

Goeie tip ook van de kindertelefoon. Ik zal die informatie zo ook toevoegen.

Als je nog meer tips hebt, laat het ons gerust weten. Dat mag ook via de mail: tienermoeders@fiom.nl.

Groeten,

Marieke

(1 vd beheerders van tienermoeders.nl)

Anonymous (niet meer actief)

weet je bijna overal is wel al een tienermoeder( alleen vraag ik me wel af wat er tienermoeder genoemd word zitten zelfs vrouwen van over de 30 in)
maar wat me op valt sommige vaders hebben dat soort dingen ook nodig en willen het ook, maar nergens is zo`n vadergroep dat hoor ik al meer dan 5 jaar van sommige jonge vaders en ik heb het al een aantal keren aangeduid bij zo`n tienermoedergroep enz maar er word gewoon niets aan gedaan. dus misschien is het een tip om dat eens te proberen.

Beheerder Marieke

Hallo Tara011,

 

Bedankt voor de tip. Dit horen we inderdaad vaker. Helaas blijkt in de praktijk dat in het verleden geregeld jonge vadergroepen zijn georganiseerd, maar dat er dan geen vaders op af kwamen. Het blijkt moeilijk om deze jongens te bereiken.

Groeten,

Marieke

1 vd beheerders

Anonymous (niet meer actief)

nee dat zeiden ze hier ook, maar heb toen jonge vaders gevraagd van hoe en wat. en ik kreeg te horen dat ze van niets weten en dat ze geen uitnodiging hebben gehad. toen ben ik heen gestapt van waaruit ik de tienermoedergroep had. en daar werd gezegd dat het alleen maar is voor jonge mensen die een uitkering hebben. en om eerlijk te zijn vind ik dat ongeregeld en niet eerlijk. want ook buiten de uitkerings heb je jonge ouders die best wel eens hulp kunnen gebruiken door zo`n groep want het is best leerzaam

Beheerder Marieke

Hallo Tara,

Ook mensen buiten de uitketing hebben behoefte aan hulp, dat klopt helemaal. Wat goed van je dat je naar de organisatie bent gestapt.

Ik ben bang dat dat momenteel het enige is wat mogelijk is. nog een tip: laat de jongens, die behoefte hebben aan zo'n groep, ook zelf naar de organisatie gaan. Misschien kun jij ze in contact brengen met elkaar. Als het de jongens zelf zijn die om hulp/ondersteuning vragen, werkt dit vaak beter.

Ik hoop iig dat het lukt. Succes!

 

Groeten,

Marieke

1 vd beheerders

Anonymous (niet meer actief)

Mijn behoeft is. Ik ben 5 maanden zwanger heb geen vaste woon plek woon hier en daar ben wel op zoek naar vaste plek maar dat ga niet als je geen inkomen heb en mijn grote zorg is ik ben ook niet verzekerind. Ik hoop dat ik hier wel gehulpen woord

Clooney2016 (niet meer actief)

Ik zou erg behoefte hebben aan hulp voor woonruimte en eventueel m'n financiën... Zou alleen echt niet weten waar k moet beginnen met zoeken

Anonymous (niet meer actief)

Hey meid ik kan je wel helpen en informatie geven. Stuur me maar een berichtje