Amsterdam! Zwangere dame gezocht!!! (en woning/samenwonen/intensief samen zijn)

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
Amsterdam! Zwangere dame gezocht!!! (en woning/samenwonen/intensief samen zijn)

Ik ben een meisje van 28, heb gestudeerd aan de universiteit van Leiden, heb heel erg veel gereisd, veel avonturen gehad, en ga nu back to basics. Ik wil Verloskunde studeren. Ter voorbereiding hierop, en rest van mijn leven, wil ik praktijkervaring opdoen met baby's. Ik kan ze niet vinden bij mijn vrienden en familie, dus daarom via deze weg. Ik wil intensief veel leren over (de zwangerschap) en over de baby's zelf. Ik wil me intuitief ontwikkelen en baby's begrijpen, iets wat moeders natuurlijk vanzelf ontwikkelen!!
Ik zoek dus een dame die mij heel veel around wil hebben!!! Ik heb geen ervaring, maar wil alles leren. Van jou leren, of samen leren als jij voor het eerst moeder wordt. Omdat ik echt wel wat intensiever contact wil, is het ook een idee dat ik bij jullie woon, vaak blijf slapen of zelfs samenwonen... In dat geval is mijn max aan huur 500; hangt af van de locatie!

Ik sta dus open voor vanalles, en uiteraard moet het klikken en maatjes worden we dan automatisch! Dus als je iets wilt wat ik nog niet heb voorgesteld, stuur me ook dan een priveberichtje!!!

Ik kom niet uit Amsterdam, en verhuis erheen in augustus. Ik weet nog niet waar en hoe etc. Verder ben ik van plan een bijbaan te hebben, en heb ik mijn vriendje er wonen.

Ik hoef dus geen vergoeding, maar wil een uitruil doen. Jij krijgt een helpende hand, en ik leer!

Groetjes!