Gezellige tienermoeders uit Rotterdam

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Gezellige tienermoeders uit Rotterdam

Zijn er tienermoeders uit Rotterdam hier? Ik ben zelf 17 jaar en bijna 10 weken zwanger. Doordat ik elke keer moest verhuizen ben ik al mijn contacten verloren en heb helemaal geen vrienden hier haha, dusss tienermoeders als je in Rotterdam woont reageer hier op of stuur een berichtje

Anonymous (niet meer actief)

Hee meis ik ben geen tienermoeder ik ben 26 jaar en kom uit rotterdam Zuid. Heb een dochter van 1.5 en ben nu 37 weken en 5 dagen zwanger van nog een meisje en maandag ga ik bevallen.

sannebi

ik woon in Schiedam, vind je het erg?

Eshana (niet meer actief)

Haihai ik ben eshana en ben sinds kort moeder van mijn zoontje elijah! Ik ben 18 jaar en ben 5 maanden geleden bevallen! Ik snap wat je bedoeld dat je je contacten heb verloren zo voelt dat voor mij ook.

Vandaar dat ik reageer op je berichtje!

Lijkt me leuk in contact te komen!

Gr eshana

Semma
afbeelding van Semma

Heey Eshana ! ( mooie naam btw ! )
Leuk dat je had gereageerd ik ben ook 5 maanden geleden bevallen ! Wat was de geboorte datum van Elijah? Wat trouwens oook een mooie Naam is Hahah mijn kleine heet Nima en is op 13 oktober geboren !
Jaa ik ben echt veel contacten verloren .. om me heen gaat iedereen ook uit of ze zijn te druk met zichzelf bezig ..
hoor graag van je terug Biggrin
Xx Semma

Amber

Hai! ik ben 18 jaar en heb een zoontje van 10 maanden oud. ik ken het ook, heb ook veel contacten verloren, maar ook wil ik graag in contact komen met andere tienermoeders. we begrijpen elkaar beter en dat heb ik af en toe echt nodig haha. XX Amber

sannebi

hay hallo. ik ben ook helaas heel wat contacten verloren en hoop toch weer nieuwe (tienermoeders) contacten te vinden.

xx sanne