Je kunt in contact komen et alleenstaande moeders uit je buurt

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
Je kunt in contact komen et alleenstaande moeders uit je buurt

Mijn naam is Myra de Wildt en ik ben de Founder van Happy Single Moms. Tienermoeders.nl heeft mij gevraagd om mijn platform op deze website kenbaar te maken.

Happy Single Moms is het grootste online platform voor alleenstaande moeders (van alle leeftijden, dus ook tienermoeders) in Nederland. Happy Single Moms bestaat uit een blogsite (http://blog.happysinglemoms.nl) waar dagelijks nieuwe blogs worden geplaatst van moeders zoals jij. We hebben verschillende tienermoeders gehad die voor ons schreven en momenteel schrijft Anne (bekent van het boek "alles over hoop") voor ons.

Hiernaast hebben we een ontmoetingssite (www.happysinglemoms.nl), waar je op een gemakkelijke manier in contact kunt komen met andere alleenstaande moeders, zodat je (h)erkenning kunt vinden, je verhaal kwijt kunt, vriendschappen op kunt bouwen en elkaar kunt helpen. Je kunt bijvoorbeeld ook op leeftijd selecteren, zodat je met moeders in contact kunt komen, die jou aanspreken. Maar ook kun je selecteren op leeftijd van kinderen, geloofsovertuiging, afstand en situatie met je ex.

Je kunt ons ook volgen via Facebook: www.facebook.com/happysinglemoms