Raad nodig!

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
Raad nodig!

Ik ben nog redelijk jong en verlang er super erg naar om een kindje te krijgen. Mijn vriend is 27 en samen zijn we harstikke gelukkig. We wonen in een knus appartementje en hebben alles goed voor elkaar.

We zijn nu al een tijdje samen en mijn vriend verteld vaak hoe graag hij kindjes wil en dat hij er klaar voor is. De reden dat hij er eerste instantie mee wou wachten was omdat hij wou dat ik eerst zou genieten van mijn leven. Vanwege dingen die ik in mijn jeugd heb meegemaakt ben ik erg snel volwassen geworden en heb ik het gevoel dat ik genoeg geniet en er echt klaar voor ben, met een kindje kun je ook genieten toch?

Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik er echt klaar voor ben en heel graag wil proberen een kindje met hem te krijgen. Maar nu het zover is begint hij te twijfelen en tegen te werken... ik verlang er zo erg naar en wil het zo graag met hem. Vooral doordat hij het zovaak aangaf. Tuurlijk is het niet iets wat je zomaar eventjes beslist of doet. Maar ik dacht wel dat het goed zat. Ik lig er al nachten wakker van en huil alleen nog maar. Waarom het zoveel pijn doet begrijp ik niet. Ik probeer er vaak op een rustig moment over te praten. Hij praat er vaak overheen of reageert bot.

Help... wat moet ik doen?!