Alweer zwanger ?

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Alweer zwanger ?

Hallo , ik heb al eerder een topic geschreven waarbij ik aangaf dat ik twijfelde over mijn zwangerschap , ik heb toen besloten om een abortus te doen terwijl ik mezelf altijd had gezegd dat ik het nooit zou doen heb er veel spijt van... Maar nu kreeg ik steun van een vriend we gingen wat verder en ik voel de zelfde symptomen als mijn 1ste zwangerschap ik vind dit vreselijk omdat ik al een abortus gedaan heb en ben zeker niet van plan om het weer te doen ik raad het niemand aan! , het probleem is nu dat ik me schuldig voel tegen over het eerste kindje. Ik weet dat het onhandig is maar wat vinden jullie wat ik het beste kan doen. Ik vraag het hier omdat ik echt goed advies nodig heb voordat ik weer domme keuzes ga maken

Gr.

Anonymous (niet meer actief)

Wat dacht je van eerst een test doen lol

Lilyxx (niet meer actief)

Dat heb ik gedaan er komt een hele lichte streep uit

Anonymous (niet meer actief)

Ik kan jou vorige topic niet zien. Houd er rekening mee dat je na een miskraam of abortus nog een tijdje HCG in je lichaam hebt. Ik raad je aan om over 2 dagen nog een testje te doen, omdat HCG dagelijks verdubbelt in de eerste weken. Als de test donkerder is, dan is het een nieuwe zwangerschap.

Is dit een nieuwe zwangerschap, dan moet jij die keuze maken. Bedenk wel dat als je dit gevoel hebt over de eerste keer, dan word de 2e keer niet makkelijker (niet dat dat ooit wel zo is). Denk er heel goed over na en denk bijvoorbeeld ook aan adoptie als je het kindje niet wil/kan houden.

Succes meid.

Lilyxx (niet meer actief)

Heey bedankt voor je reactie het HCG van de vorige zwangerschap was al heel snel uit mijn lichaam heb na 3 weken na de abortus al getest en die was meteen negatief de test die ik gister heb gedaan geeft een lichte streep aan ik kijk er nog even tegen aan , een abortus is een vreselijke ervaring en ben daar heel zeker van dat ik dat niet weer ga doen. Ik moet kijken wat ik het beste kan doen

Anonymous (niet meer actief)

Lieverd, weet je inmiddels al of je opnieuw zwanger bent? Ik zou idd niet opnieuw een abortus doen. Je zou je kunnen aanmelden bij www.erishulp.nl. Zij begeleiden ongewenste zwangerschappen. En ik kan je vertellen dat het echt perfecte hulp is!! Ze luisteren naar je en geven advies en kunnen helpen bij het evt. proces van een adoptie o.i.d. Erge aanrader dus! Sterkte met het nemen van de beslissingen.