Gestopt met de pil

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Susan23
Gestopt met de pil

Hallo allemaal !

Ik ben een jonge dame van 23 jaar samen met mijn vriend proberen we om zwanger te worden. maar of een op andere manier lukt het maar niet. Ik ben sinds eind juni gestopt met de pil daarna heb ik gewoon mijn menstruatie gekregen op 23 juni (28 dagen cyclus) Op 26 juli heb ik weer mijn menstruatie gehad alleen duurde die menstruatie 21 dagen. Daarna een hoop geklust enzo. Maar nu vraag ik me af wanneer kan ik testen?
Ben een beetje ongeduldig aan het worden. Heb gevoelige tepels. Ik had vandaag 1 test van de action gedaan en die bleek negatief te zijn. Ook voel ik mijn baarmoeder zitten.

Hoop dat iemand raad heeft.

Groetjes xxxxx

Miia97

Hoi Susan!

Naar mijn idee moet je lichaam een beetje wennen aan het feit dat je gestopt bent met de pil. Wanneer is je laatste menstruatie gestopt? Ben je alweer regelmatig ongesteld? Op bepaalde sites over zwangerschap kun je de datum berekenen wanneer je kunt gaan testen. Wellicht is dit een goed idee in jouw geval?

Liefs

Sumiree saro
afbeelding van Sumiree saro

Hallo Sansan

als ik jou was zou ik me er niet te veel bezig houden door dat je je eigen te veel bezig houd met dat je wilt zwanger worden dan lukt het vaak niet
succes verder

Groetjes