ik weet niet hoe en wat...

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
ik weet niet hoe en wat...

Hi! ik ben ... en ik ben 16 jaar,

de afgelopen maand ging het niet zo goed ik had koorts en rillingen. Ik ben toen naar de dokter geweest en die zei dat ik een voorholte ontsteking had. Ik slik altijd braaf mijn anticonceptie maar doordat ik dus aan de antibiotica moest heb ik de pil er waarschijnlijk 2 keer uitgespuugd.

ik ben toen bewust gestopt met de pil voor de maand omdat het anders toch geen werking zou hebben als ik constants over zou geven.
Wat eigenlijk een hele stomme fout van me is geweest want ik heb wel geslachtsgemeenschap en doordat ik de pil altijd slik ging ik er vanuit dat ik hem had geslikt.

nu een paar weken veder.. en ik ben een week over tijd.

er gaat van alles door me heen. Ik ben vast niet zwanger toch? En zowel hoe dan veder...?

Het liefst vertel ik het me moeder maar straks is er niks aan de hand en maak ik haar ongerust. Ik wil gewoon dat iemand met me mee gaat een test halen.. want ik durf het niet alleen...

Ik loop dag in dag uit alleen maar te stressen. Ik dacht dat ik het misschien nog later zou worden doordat ik eigenlijk even tijdelijk gestopt was met de pil. Maar meestal word ik juist dan n oog eerder ongesteld...

heeft er iemand raad. Ik heb niet echt iemand om het meetedelen op mijn vriend na. Ik merk gewoon dat ik snacht naar vrouwen advies.

liefs

DreamBaby
afbeelding van DreamBaby

Hey Vlindertje,

Als je niet alleen een test durf te kopen, kun je die ook gewoon online bestellen.

asha

heb je ondertussen al een test gedaan? wat was de uitslag? 1 tip mocht je het nog niet gedaan hebben doe het zsm, mocht je zwanger zijn moet er veel geregeld worden en kun je er beter vroeg bij zijn om zo alles rustig te kunnen overleggen en uit te zoeken.

veel succes ben benieuwd Smile