is het positief?

11 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
is het positief?

Hoi, ik weet niet zo goed wat ik moet schrijven. Maar ik heb vanochtend een zwangerschaps test gedaan. ik heb de goedkoopste gedaan van het kruidvat. het duurde niet heel lang voordat het 2e lijntje heel vaag zichtbaar werd. en daar bleef het bij. je ziet hem heeeeeeel vaag. ik weet nu niet of ik mezelf gek maar, of ik het inbeeld of niet. Stel het is een foutje. het lijntje is ook zo licht. je moet echt goed kijken.
Ik slik zelf de pil. maar die heb ik de afgelopen tijd slecht geslikt. ik werd al een tijdje onregelmatig of niet ogesteld. dus ik ben even gestopt met de pil. mijn menstruatie heb ik nu 1 keer helemaal gemist.
Zou ik morgen vroeg nog een test doen? of nog een paar dagen wachten. Of betkend zin lijntje niks.

Jay♡ (niet meer actief)

Hi!
Het 2e lijntje zou normaal gesproken bevestiging moeten zijn. Besef wel goed dat het een goedkope test is!
Ik raad je aan om dokter te laten testen middels een urine test.
Je hoeft niet bang te zijn want dokters hebben zwijgplicht. Dan weet je het ook 100% zeker.

♡♡Jay

unicorn_X (niet meer actief)

dankje, de dokter durf ik zelf niet. Ik vind het gewoon eng. die kent me en mijn ouders. Ik heb hier nog 1 test liggen dus die ga ik over een paar dagen doen. nogmaals bedankt

MN

Ook een licht streepje betekent dat je zwanger bent! Alleen dan is de HCG in je urine nog laag, dus waarschijnlijk ben je dan heel pril zwanger. Een goedkope of dure test maakt geen verschil. En die van het kruidvat schijnen juist heel goed te zijn. Er kan alleen een streepje op de test verschijnen als er HCG in je urine zit en dat heb je alleen als je zwanger bent...

unicorn_X (niet meer actief)

het is al wel een tijd geleden dat mijn mentruatie fatzoenlijk is geweest zeg maar. ik vind het zo lasig omdat het dus zo vaag is. maar ja met wat je zegt heb je wel gelijk. ik wacht denk ik gewoon een paar dagen en dan doe ik een nieuwe test. heb er nog een liggen. bedankt voor je reactie!

DreamBaby
afbeelding van DreamBaby

Heb je ondertussen nog eens een testje gedaan? Zo ja, hoe was de uitslag er nu dan van?

unicorn_X (niet meer actief)

ik heb nog geen nieuwe test gedaan. die ga ik vrijdag pas doen. ik zal je de uitslag dan wel vertellen. xx

DreamBaby
afbeelding van DreamBaby

Ben benieuwd voor je naar het resultaat van die test dan...

unicorn_X (niet meer actief)

hij was positief. ik kon er niks anders mer van maken. geen vaag lijntje. gewoon meteen duidelijk. ik ben zwanger. ik weet alleen nog niet of ik er bij mee moet zijn

Jay♡ (niet meer actief)

We wachten de uitslag af en ik ben benieuwd wat eruit komt.
Als ik jou was zal ik toch uitgaan van het feit dat je hoogstwaarschijnlijk zwanger bent en dit zeg ik niet om je bang te maken maar zodat jij je kunt voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in je leven!
Heel veel succes meid !

Jay❤️

unicorn_X (niet meer actief)

nog bedankt. het was deze keer echt meteen duidelijk. geen vaag lijntje. ik ben dus echt zwanger. ik weet alleen niet wat ik er nu van moet vinden of wat ik moet doen.