Prikpil vergeten

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Prikpil vergeten

Hoi allemaal,

Ik zit met een probleem, ik heb in 2018 de prikpil laten zetten. Ik ben zo stom geweest om hem te vergeten. 6 augustus heb ik deze voor het laatste gehad. Ik heb eigenlijk alle symptomen die je kan hebben. Menstruatie blijft uit. Ik heb al getest. De 1e keer heb ik pas na een paar uur gekeken voor de uitslag vanwege school en die was positief. De 2e was fout en vanochtend was hij negatief. Ik ga de huisarts bellen maar bestaat er een kans dat ik zwanger ben en hebben mensen dit misschien eerder gehoord/meegemaakt?

Beheerder tiene... (niet meer actief)

Hallo Romy, 

Goed dat je jouw probleem hier meldt. Het is inderdaad mogelijk dat je zwanger bent en belangrijk dat je een afspraak met de huisarts maakt. De huisarts kan dit testen en zien hoelang je zwanger bent. Mocht je zwanger zijn en erover willen praten of hulp zoeken bij een mogelijke keuze dan kan je de volgende dingen doen:

Voor face to face contact raad ik je aan om een afspraak te maken met de GGD bij jouw in de buurt. Zij bieden besluitvormingsgesprekken aan en kunnen jou ondersteunen in het maken van een weloverwogen keuze. Je kunt ons bellen dan kunnen we kijken naar wie we je kunnen doorverwijzen, ons telefoonnummer is: 0881264900.

Ook hebben we de online keuzehulp module https://fiom.nl/ongewenst-zwanger/zwanger-wat-nu/online-keuzehulp  Deze module bevat informatie en oefeningen die je kunnen helpen bij het nemen van jouw besluit. Indien gewenst kun je hier ook in contact komen met een hulpverlener, die jou hierbij ondersteunt. 

Ik wens je veel sterkte.

Tanja

Beheerder Tienermoeders