Vage menstruatie

1 bericht / 0 nieuw
Miia97
Vage menstruatie

Hoi allemaal!

Mijn situatie is een beetje anders dan die van anderen vermoed ik.

Het is namelijk zo dat ik al 2.5 jaar de pil trouw slik. Ik ben nog nooit een pil vergeten. Tot vorige maand. Een dag later kwam ik erachter en ik belde meteen de dokter voor de morning after pil. Deze had ik netjes binnen de 72 uur ingenomen en ik gaf mezelf al een schouderklopje dat ik het netjes heb afgehandeld.

Nu las ik laatst dat een bepaald medicijn (Hepiricum) de werking van de morning after pil kan verminderen. Ik slik dit medicijn. Het was me totaal over het hoofd gegaan. Uiteraard kreeg ik meteen de angst dat de MAP wellicht helemaal niet heeft gewerkt.

Nu ben ik dinsdag begonnen met menstrueren maar het is helemaal niet zoals anders. Ik heb alleen op dinsdag een hele kleine bloeding gehad en vervolgens is het zo goed als gestopt. Ik heb wel eens gelezen dat vrouwen een soortgelijke menstruatie krijgen, ookal zijn ze zwanger.

Ik ben te bang om te testen, vooral omdat ik het samen met mijn vriend wil doen en ik hem pas over een aantal dagen weer zie. Dus wil ik aan jullie vragen wat jullie denken over deze situatie en of jullie iets soortgelijks hebben meegemaakt.

Ik hoop op reacties!

Liefs