Vraagje

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Vraagje

Wanneer zou ik het beste een test kunnen doen? Want het zit namelijk zo ik zou vandaag ongesteld moeten worden maar er is niks gekomen gisteren had ik echt zo een erge buikpijn dat ik dacht vandaag mijn menstruatie zou komen. Maar dat is dus niet het geval. Ook is mijn cyclus redelijk gelijk de ene keer heb ik 27 dagen andere keer weer 29 maar dat komt heel weinig voor ik heb altijd een cyclus van 28. Dus zou ik nog een paar dagen afwachten met testen of gelijk test doen?

Sarahhhh (niet meer actief)

Ik denk dat je beter nog fftjes kan afwachten want wie weet komt het morgen wel! Maaar je kan ook nu al een testje doen aangezien je al overtijd bent. Doe wat goed voelt voor jou!

Anonymous (niet meer actief)

Inderdaad wat Sarah zegt: Je kunt al een testje doen, omdat je ongeveer vandaag je menstruatie kan verwachten. Maar het kan ook zijn dat deze morgen of overmorgen komt en je vandaag negatief test. Wat wel vaak zo is, is dat als de menstruatie door teveel hopen uitblijft, deze vaak een paar uur tot dag na een negatieve test doorzet. Dus meestal is het zo dat als je negatief test, vrij snel erna je menstruatie komt. Ipv langer wachten en de kans hebben dat je menstruatie ook langer uitblijft zonder zwangerschap.
Gezien het middag is, raad ik je aan vandaag een testje te halen en morgen ochtend te testen. Je zit dan 2 dagen later en mocht je menstruatie doorkomen, dan heb toch een testje voor volgende maand Smile

Blonde (niet meer actief)

In principe ken je nu al testje doen

Clooney2016 (niet meer actief)

Ik heb zelf een week gewacht.. Het kan altijd zijn dat je lichaam gewoon even van slag is ofzo..
Heb trouwens ooit ook gelezen dat het kan dat je menstruatie uit blijft als je zelf heel veel bezig bent met een zwangerschap