Zwanger

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Kimmie4
Zwanger

Hoi, ik doe dit even anoniem, maar ik ben 16 en al 27 weken zwanger, ik weet het nu pas sinds 3 weken dus eigenlijk was het onverwachts. Het ging zo, rond half maart had ik een zwangerschapstest gedaan want ik had het gevoel dat ik zwanger was omdat me buikje beetje groter werd, de uitslag was positief, dus ik en me vriend wouden het niet want we waren er nog niet klaar voor, we gingen samen naar de abortuskliniek want ja ik dacht dat ik maar een maandje hooguit zwanger was en dat kan dan nog, daar kwamen ze achter door een echo te maken dat ik al 6 maanden zwanger was en dat het al te laat was, natuurlijk heel erg geschrokken. Nu heb ik heel veel afspraken in het ziekenhuis en echo's gehad, het is een jongetje en heb na veel denken en praten het besluit genomen om het te houden. Alleen had ik een vraag, bevallen jongere meisjes eerder van het kind of ligt dat eraan? Ik heb tijdens me zwangerschap in het begin gerookt, gedronken en paar keer softdrugs gebruikt, heeft dit gevolgen voor de baby of voor mij? Laat het me weten als je dit zelf ook hebt meegemaakt, want ik heb heel veel vragen.
Groetjes

zwaan1990

wat een schok moet dat geweest zijn! ik bleek ook al verder te zijn dan gedacht 11 bijna 12 weken.
ik denk zeker dat je drank/drugs/rook gebruik invloed kan hebben op jullie kindje. je moet dit eigenlijk wel vertellen aan je verloskundige, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. hoop dat het lukt om te vertellen, is lastig en noodzakelijk!
voor jou heeft het net zoveel gevolgen van als je niet zwanger bent Wink
succes!

Miesmeis

Hoi meis!
Wat heftig zeg, ik snap helemaal dat je met vragen zit! Ik heb zelf zo'n beetje hetzelfde meegemaakt. Slikte de pil al 2 jaar door. En ben er na 6 maanden achter gekomen in de abortus kliniek. dat ik zwanger was. Wat voor dingen wil je weten? Smile

Groetjes Michelle

Kimberley95

Het gebruiken ervan kan zeker invloed hebben. Je kan nu wel proberen zo gezond mogelijk te leven